Sizce Yeni Gelecek Sistemin Fiyatı Ne Olur?

KS

serans

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Vallahi kartları boşalttık bekliyoruz. Telefon elimde kanala f5 yapıyorum.
Gencer olmasın yahu güvenemiyorum o firmaya.

sistem linki 19.00 da paylaşılacak

sistem fiyatı:10.499₺ (gencergaming)

sistem parçaları:

• İşlemci: AMD Ryzen 5 5500

Anakart: ASRock A520M-HDS

• Ekran kartı: Sapphire RX 6600 8GB

• RAM: Apacer Panther (2x8) 16GB 3200MHz CL16

• Depolama: AGI 512GB NVMe M.2 SSD

• Kasa: Bitfenix Nove Mesh

• PSU: Bitfenix 550W

easutay

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Gencerde ürün kargolama sıkıntısı var diyorlar. Güvenemiyoruzki

easutay

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Hiç adil değil bu iş. 19:01 de stok tükendi.

easutay

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Bi açıklama bekliyorum video altınada yazdım. Bu mümkün değil. Oğluma söyledim nasıl sevindi beraber ekran başında kala kaldık. Kimse oğlumu böyle hayal kırıklığına uğratamaz kimsenin buna hakkı yok. @OceanLaB

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,046
Bi açıklama bekliyorum video altınada yazdım. Bu mümkün değil. Oğluma söyledim nasıl sevindi beraber ekran başında kala kaldık. Kimse oğlumu böyle hayal kırıklığına uğratamaz kimsenin buna hakkı yok. @OceanLaB
Hakkı yok derken? Millet sizin çocuğunuzu üzmek için uğraşmıyor saat 20.00 ve 21.00 da tekrar 100 stokluk kod gelicek

easutay

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Kral 10 saniyede 100 stok biter mi ? Kurban olayım kimse ben aldım demiyor. Yorumların %99 u 1 dakikada stok bitti diyor.

Sepetimde olan ürün f5 yaptım silndi :D

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,046
Kral 10 saniyede 100 stok biter mi ? Kurban olayım kimse ben aldım demiyor. Yorumların %99 u 1 dakikada stok bitti diyor.
Evet alınabiliyor çünkü fiyat aşırı iyi ve o linke sizle beraber bir sürü kişi basıyor tabi kimin İnterneti hızlı ise o daha önce alıyor şans işi biraz

easutay

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Evet alınabiliyor çünkü fiyat aşırı iyi ve o linke sizle beraber bir sürü kişi basıyor tabi kimin İnterneti hızlı ise o daha önce alıyor şans işi biraz
Ya ne alaka internet hızı filan :D 10 saniyede adam kartını giremez 3d doğrulayamaz kurban olayım sizde bizi çivata sandınız sanırım :D BU mümkün mü onca insan alamıyor 10-20-30 sanıyede stok bitti diyor ama interneti hızlı olan alıyor öylemi. Tebrik ederim sizi.

Arthur Morgan

Co Admin
Co Admin
Tepki
2,118
Bak sadece sen değil bu sistemi almak isteyen çok kişi var ve tükenmesi sasirilacak birşey değil.

easutay

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Bak sadece sen değil bu sistemi almak isteyen çok kişi var ve tükenmesi sasirilacak birşey değil.
Tamam ben susuyorum daha fazla saygısızlık yapmayacağım. Doğrudur youtube videosu altında 1 kişi bile aldım dememiş.Herkes isyanda. Daha fazla yorum yapmayacağım elinize kolunuza emeğinize sağlık iyi forumlar dilerim.

Arthur Morgan

Co Admin
Co Admin
Tepki
2,118
Ya ne alaka internet hızı filan :D 10 saniyede adam kartını giremez 3d doğrulayamaz kurban olayım sizde bizi çivata sandınız sanırım :D BU mümkün mü onca insan alamıyor 10-20-30 sanıyede stok bitti diyor ama interneti hızlı olan alıyor öylemi. Tebrik ederim sizi.
Mesele kart değil kim daha erken sepete eklerse o alıyor. 100 kişi sepete eklediğinde stok bitiyor

easutay

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
BÜYÜK TEBRİKLER.

Sepetimdeki ürüne 2345 li kodu girdim sepetim boşaldı ve şimdi ürün yok.
Mail vereyim gencer gaming baksın sepetime aksiyonlara loglara.

YEMİN EDERİM ;
kodu girmeden önce sepeti f5 yaptım ürün vardı.Kodu girdim sepetim boşaldı.

BU saatten sonrada alınmaz artık yolunacak kaz değiliz.

1697043844300.png

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri