Sizlerinde yardımı ile

KS

Beratyildiz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
30
Çok bişey değişmiyor fakat,biraz daha performanslı olabilir ilk sisteme göre bence fiyat farkına değmez ama görünüşüne falan önem veriyorsan 2.sistem daha mantıklı:D
İlk paylaştığım sistemin kasası değiştirilmiş aynı kasayı veriyor şu an

Buraqq

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
336
Eyvallah sağolasın bilirsiniz ilk olacak bu o yüzden sorunsuz olsun istiyorum sizlerinde çok uğraştırdım hepiniz sağolun
Biliyoruz hocam hayırlısı olsun, gönlünden nasıl geçiyorsa öylesi daha iyi olur.İyi günlerde kullanmanız dileğiyle.

KS

Beratyildiz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
30
Biliyoruz hocam hayırlısı olsun, gönlünden nasıl geçiyorsa öylesi daha iyi olur.İyi günlerde kullanmanız dileğiyle.
Amin ama daha buralardayım bilgisayarı nasıl kurucam neler lazım daha bir sürü sorum olucak başınızı biradaha ağrıtacak ahahahaha hakkınızı helal edin

Hüsom

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
761
Eyvallah sağolasın bilirsiniz ilk olacak bu o yüzden sorunsuz olsun istiyorum sizlerinde çok uğraştırdım hepiniz sağolun
estağfurullah burası bunun için var bende sistemi alalı yaklaşık 2 ay oluyor sorunlu geldi saolsunlar düzelttiler ama benim sorunum amd ekran kartı olduğu içindi yani sorun çıksa da canını sıkma dünyanın sonu değil tüketici hakların var her türlü sorunu egale edebilirsin

KS

Beratyildiz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
30
estağfurullah burası bunun için var bende sistemi alalı yaklaşık 2 ay oluyor sorunlu geldi saolsunlar düzelttiler ama benim sorunum amd ekran kartı olduğu içindi yani sorun çıksa da canını sıkma dünyanın sonu değil tüketici hakların var her türlü sorunu egale edebilirsin
Gamingen o konularda sorun çıkartmaz her halde ya hani bir sıkıntı çıksa yardımcı olurlar diye düşünüyorum

Hüsom

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
761
Amin ama daha buralardayım bilgisayarı nasıl kurucam neler lazım daha bir sürü sorum olucak başınızı biradaha ağrıtacak ahahahaha hakkınızı helal edin
bilgisayar kurulu gelir tek yapman gereken bios güncellemesi varsa onu birde Driver güncellenmesi yapmak muhtemelen win 10 test sürümü gelir birde bazı sitelerden win pro key alırsan 30-40tl ye senden rahatı yok

KS

Beratyildiz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
30
bilgisayar kurulu gelir tek yapman gereken bios güncellemesi varsa onu birde Driver güncellenmesi yapmak muhtemelen win 10 test sürümü gelir birde bazı sitelerden win pro key alırsan 30-40tl ye senden rahatı yok
Bunları daha detaylı konuşabilir miyiz daha sonra yardımcı olur musun

Birde sen sistemi aldığında yanında bileşenlerin boş kutuları geldi mi ?

Buraqq

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
336

Muhtemelen geliyordur,sistem geldiğinde konu açarsan detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.

Hüsom

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
761

aynen sistemi aldığımda büyük bir koli geliyor içinde kasanın bulunduğu koli ve yanlarda da boş kutuları geliyor ama işlemci mpk ise orijinal kutusu gelmez ama muhtemelen mpk değildir extra ekran kartı kutunun içindeydi zaten

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri