- Tepki
- 9
ama kasaların hava akışı yapısı gereği her zaman önde olması iyidir keşke ön taraf mesh olsaydı bütcen varsa kasa olarak dark maxima v20 önerebilirimüst taraf ön tarafa göre daha ferah ama biraz fazla toz toplayabilir
Üst taraftaki fanlar rgb ise ben öne takardım , soğutma açısından pek fark olmaz diye düşünüyorum. Sonuçta aynı havayı bu sefer yukarıdan çekiyor. Hayırlı olsun.Ekli dosyayı görüntüle 6055Fanlari ust tarafa takili geldi on taraf bos fazladan fanda gondermediler sizce usttekileri one almalimiyim yoksa boyle kullanmaya devammi etmeliyim
ön taraf kapalı hocam bence fark olucaktırÜst taraftaki fanlar rgb ise ben öne takardım , soğutma açısından pek fark olmaz diye düşünüyorum. Sonuçta aynı havayı bu sefer yukarıdan çekiyor. Hayırlı olsun.
Kasa ismini alabilirmiyim?ön taraf kapalı hocam bence fark olucaktır
Buldum hocam bir bakayım.Cougar ama modelini bende bilmiyorum
Fanlar cok dandik sanirim cok ses cikariyor ne yapmam lazim bunun icin degistirmek sartmiCougar Gemini S IRON-G RGB CGR-5BMBG-BLK 600W E-ATX Mid-Tower Gaming Kasa
Kasa bu galiba , fanların yerini değiştirmemek daha sağlıklı olur önünde çok az bir yer mesh . Değişiklik yapmanıza gerek yok.
Fanlarda kauçuk yoksa yapma ihtimalleri var hocam o sebepten olabilir, özelleştirme kısmında mx440 vardı püfür püfür alinabilirmis aslında. Neyse bı bakın sıcaklık değerlerine duruma göre seçenek bakalımFanlar cok dandik sanirim cok ses cikariyor ne yapmam lazim bunun icin degistirmek sartmi
Neden böyle bir montaj yapmışlar, anlam veremedim.Fanların, korumalı olan kısmının yukarı bakması gerekmiyor mu, üst tarafa takılı olduğu için? @White Ravens @KafadanKontak
Fanları üst panelden söküp, ön panele montajını yapabilirsiniz.Fanlar cok dandik sanirim cok ses cikariyor ne yapmam lazim bunun icin degistirmek sartmi
Fanlarda kauçuk yoksa yapma ihtimalleri var hocam o sebepten olabilir, özelleştirme kısmında mx440 vardı püfür püfür alinabilirmis aslında. Neyse bı bakın sıcaklık değerlerine duruma göre seçenek bakalım
Hocam ben hem ön tarafa hem de yukarıya takıp kullandım ses her türlü var çok rahatsız edici bir ses fakat işin garip yanı sıcaklığa da bir etkisi olmadı, bazı oyunlarda 80 dereceye çıkıyor, kasayı ellediğimde cayır cayır yandığını hissediyorum, fakat yapacak bir şey yok sanırım artık nafile...Neden böyle bir montaj yapmışlar, anlam veremedim.
Görsel net değil ama içeri doğru gibi görünüyor.
Ön paneli söküp, öne takmaya üşenmişler herhalde.
Fanları üst panelden söküp, ön panele montajını yapabilirsiniz.
Ses için genelde vidaların orda kauçuk olur hocam yoksa ya da kötü bir malzeme ise ses yapabilir, ön taraf kapali olduğu için ısı normal geldiHocam ben hem ön tarafa hem de yukarıya takıp kullandım ses her türlü var çok rahatsız edici bir ses fakat işin garip yanı sıcaklığa da bir etkisi olmadı, bazı oyunlarda 80 dereceye çıkıyor, kasayı ellediğimde cayır cayır yandığını hissediyorum, fakat yapacak bir şey yok sanırım artık nafile...
Eğer ısınma sorununuz varsa alternatif çözümleri denemek için düşünmeyin.Hocam ben hem ön tarafa hem de yukarıya takıp kullandım ses her türlü var çok rahatsız edici bir ses fakat işin garip yanı sıcaklığa da bir etkisi olmadı, bazı oyunlarda 80 dereceye çıkıyor, kasayı ellediğimde cayır cayır yandığını hissediyorum, fakat yapacak bir şey yok sanırım artık nafile...