SKYGATE SİSTEM KAPANİYOR

Emreuzun53

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
Merhaba dostlar
Sistemim yuk altindayken kendi kendini kapatıyor
Ekran karti ve islemci sicakliklari normal olmasina rahmen en ufak oyun bile acsam 1 2 dk icinde kapaniyor yardım lütfen

Mehmet Erdoğan

Administrator
Admin
Tepki
796
Merhaba dostlar
Sistemim yuk altindayken kendi kendini kapatıyor
Ekran karti ve islemci sicakliklari normal olmasina rahmen en ufak oyun bile acsam 1 2 dk icinde kapaniyor yardım lütfen
işlemci veya ekran kartı ısınıyordur diyecektim tamda şeyden kaynaklı olabilir eğer psu nuz güçsüzse sistem yük altındayken ekran kartına veya işlemciye güç yetersiz kalıyordur onun için kalıyordur
ekran karıtnın modeli işlemcinin modeli ve psu nun modelini söylermisin

KS

Emreuzun53

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
Hocam sistem bu https://www.incehesap.com/skygate-r...jrgtVQHjo2HzllLahufn0TAovNCjJ8dxoCLMEQAvD_BwE fakat ekran karti bunun 2 fanli olan asusun ki oda 6750 yaklasik 2 aydir kullaniyorum boyle bir sorun ilk defa oldu

işlemci veya ekran kartı ısınıyordur diyecektim tamda şeyden kaynaklı olabilir eğer psu nuz güçsüzse sistem yük altındayken ekran kartına veya işlemciye güç yetersiz kalıyordur onun için kalıyordur
ekran karıtnın modeli işlemcinin modeli ve psu nun modelini söylermisin
Hocam sistem bu https://www.incehesap.com/skygate-r...jrgtVQHjo2HzllLahufn0TAovNCjJ8dxoCLMEQAvD_BwE fakat ekran karti bunun 2 fanli olan asusun ki oda 6750 yaklasik 2 aydir kullaniyorum boyle bir sorun ilk defa oldu

Mehmet Erdoğan

Administrator
Admin
Tepki
796

benim baktığıma göre minimum 650w gösteriyor sistem gereksinimi normalde sisteminize yeterli ama yük altına girdiği için kapanıyor büyük ihtimalle

Mehmet Erdoğan

Administrator
Admin
Tepki
796
KS

Emreuzun53

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
ekran kartınız bu mu
Aynen hocam ekran kartı bu

Mehmet Erdoğan

Administrator
Admin
Tepki
796
Aynen hocam ekran kartı bu
Desktop Screenshot 2022.10.31 - 10.53.28.72.png
bakın minimum sistem güç kaynağı 750w yazıyor

Mehmet Erdoğan

Administrator
Admin
Tepki
796
internette baktığım zaman rx 6750xt için 650w öneriliyor ama bu ekran kartı için sitede 750w öneriliyor
ama senin psu 600w yetmiyor büyük ihtimalle ama emin değilim başka bi sorunda olabilir benim düşüncem bu hocam isityorsanız bu soru hakkında yeni bi konu açın belki diper arkaşlarında bi bildiği vardır

başlık = 600w psu sistemimi beslermi

açıklamada= sistemim yük altında kapanıyor filan psu yeterlimi filan yazabilirsiniz

KS

Emreuzun53

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
internette baktığım zaman rx 6750xt için 650w öneriliyor ama bu ekran kartı için sitede 750w öneriliyor
ama senin psu 600w yetmiyor büyük ihtimalle ama emin değilim başka bi sorunda olabilir benim düşüncem bu hocam isityorsanız bu soru hakkında yeni bi konu açın belki diper arkaşlarında bi bildiği vardır

başlık = 600w psu sistemimi beslermi

açıklamada= sistemim yük altında kapanıyor filan psu yeterlimi filan yazabilirsiniz
Coook teşekkürler hocam sagolun son bir soru daha soracagim psu yetmese 2 ay boyunca oynadim sorun olmadi 2 ay sorun yapmyan psu şimdi yaparmi

Mehmet Erdoğan

Administrator
Admin
Tepki
796
Coook teşekkürler hocam sagolun son bir soru daha soracagim psu yetmese 2 ay boyunca oynadim sorun olmadi 2 ay sorun yapmyan psu şimdi yaparmi
yaparbilir ama neden yapar derseniz ilkten sıkıntı yaşamadınız 2 ay ama o 2ayda psu çok yük bindiği için büyük ihitmalle ömrü yetmedi :) 2ayda psu zorlanmış olabiir

KS

Emreuzun53

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
tamamdir hocam teşekkür ederim garantisi devam ediyor psu yu sokupmu gondermeliyin yoksa komple pc yimi :) :)

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri