Deneyebilirsiniz hocam fps olarak artışı olabilir ama bilemiyorum bunu yapın dediğim kişilerde 4 -5 fps artışı olmuştu.bunları yapınca ne oluyor 5600x im var şuan a kadar 1 de kullanmışım 12 yapsam ne değişir?
Deneyebilirsiniz hocam fps olarak artışı olabilir ama bilemiyorum bunu yapın dediğim kişilerde 4 -5 fps artışı olmuştu.bunları yapınca ne oluyor 5600x im var şuan a kadar 1 de kullanmışım 12 yapsam ne değişir?
Hocam ben gtx 1050 ti i3 8100 sistemle bu ayarı yapmadığım için bf1de low ayarlarda düşük fps alıp drop yiyordum diger oyunlarda da ayni sekilde kimi zaman hiç hata vermeden oyundan atıyordu bazen mavi ekran veriyordu benim kendi deneyimim her sistemde işe yarar mı bende bilmiyorumHocam gereksiz çünkü işlemciler zaten tam performansınız zaten veriyor o yüzden gereksiz bazı sistemlerde belki işe yarayabilir bende bu yöntemi öneriyordum sonrasında araştırmalarımda gereksiz oluğunu öğrendim ama yine deneyin ne olur ne olmaz.
Hocam güç seçeneklerinden tam performans sectiginizdende emin olun o da etkilerozaman yapayım birdaha yaşarsam bu problemi incehesabı ararım en kötü garanti devam ediyor zaten benlik bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum
İlk defa duyuyorum hocam.Power supply de kötü olunca drop oluştuğunu recep baltaştan duymuştum o olabilir mi ?