Skygate Siyah Ekran

korayates

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
Dostum iade süreci ile ilgili yaşadıklarını bizimle de paylaşır mısın bu başlıktan ?

Yusufb23

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
47
o zaman alma kardeşim AMD burda gelip kötülemenin bir alemi yok
Forum fotoğrafina bakarsak 15 yasinda falansin üzücü durumdasınız ben amd kullandığımı ve driverlarinin berbat olduğunu zorda kalmadıkça alınmamasını tavsiye ettiğimi ve çözümünü kendi kullanımlarima ve çözümlerine bağlı olarak arkadaşa anlattım ama 15 16 yaşındaki ergen AMD FANBOY sizin dediğiniz gibi kişiler alma kullanma takma gibi malum partili Cevabı veriyor.d

Yusufb23

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
47
yardımcı olan herkese teşekkürler, coil whine, siyah ekran, ve bi miktar performans düşüklüğünden sonra sistemi iade etmeye karar verdim. cayma hakkımı kullanacağım bunun yerine 3-4k daha verip nvidia bir sisteme geçeceğim.
En iyisini yaptığını söyleyebilirim

Lucatoni

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
Forum fotoğrafina bakarsak 15 yasinda falansin üzücü durumdasınız ben amd kullandığımı ve driverlarinin berbat olduğunu zorda kalmadıkça alınmamasını tavsiye ettiğimi ve çözümünü kendi kullanımlarima ve çözümlerine bağlı olarak arkadaşa anlattım ama 15 16 yaşındaki ergen AMD FANBOY sizin dediğiniz gibi kişiler alma kullanma takma gibi malum partili Cevabı veriyor.d
Tamam da sen de oldu diye baskasin da ayni sorun olucak diye bir kural yok ki.

Yusufb23

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
47
yardımcı olan herkese teşekkürler, coil whine, siyah ekran, ve bi miktar performans düşüklüğünden sonra sistemi iade etmeye karar verdim. cayma hakkımı kullanacağım bunun yerine 3-4k daha verip nvidia bir sisteme geçeceğim.
Minecraft fps testine bakarsanız 6750xt RX 570 ile aynı fps i veriyor gerçekten sıkıntılı bir arkadaş 6000serisinde sorun olmadığını söylemişti neyse allah kurtarmış

Yusufb23

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
47
Tamam da sen de oldu diye baskasin da ayni sorun olucak diye bir kural yok ki.
Kankam herkeste olacak diye bir kural yok ama ben RX 570 aldığım zaman ilk 3 4 ay problem yoktu driverlar sağolsun yeşil ekran oyun oynarken ses kesilmesi drrr diye ses gelip pc kendini resetlemesi gibi 144 hz kullandığım halde csde 80fps gibi hissettirmesi gibi sorunlardan dolayı letgoda 2bin TL aşağısına bir sinirle sattım

Yusufb23

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
47
Kankam herkeste olacak diye bir kural yok ama ben RX 570 aldığım zaman ilk 3 4 ay problem yoktu driverlar sağolsun yeşil ekran oyun oynarken ses kesilmesi drrr diye ses gelip pc kendini resetlemesi gibi 144 hz kullandığım halde csde 80fps gibi hissettirmesi gibi sorunlardan dolayı letgoda 2bin TL aşağısına bir sinirle sattım
Daha tonla sorun anlatabilirim 20fps aşağısı olsun Nvidia olsun

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Ne yaptınız hocam ? İade edildimi? Sistem kaçaydı bu arara?

Berking

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
328
6600xt dede aynı sorun vardı. 2 mech

hörstduesnicht

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
13
Minecraft fps testine bakarsanız 6750xt RX 570 ile aynı fps i veriyor gerçekten sıkıntılı bir arkadaş 6000serisinde sorun olmadığını söylemişti neyse allah kurtarmış
Cidden aynı fps mi veriyor? cyberpunkda falan da mı? Vay arkadaş çok yorum gördüm ama bu kadar cahilcesini görmedim.

Yusufb23

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
47
570 ile 6700 ü kıyaslamak doğru değil zaten çok saçma.
Diğer oyunlar için tabiki dehşet saçma ama anlamadığıniz mevzu o değil optimizasyon ve driver konusunda saçmalıyor yani işte agalarla bi yaz tatilinde Minecraft server açalım shader yükleyip oynayalim dediğiniz zaman sonuç hüsran oluyor

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Diğer oyunlar için tabiki dehşet saçma ama anlamadığıniz mevzu o değil optimizasyon ve driver konusunda saçmalıyor yani işte agalarla bi yaz tatilinde Minecraft server açalım shader yükleyip oynayalim dediğiniz zaman sonuç hüsran oluyor
O kadarını bilemem.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri