Forum fotoğrafina bakarsak 15 yasinda falansin üzücü durumdasınız ben amd kullandığımı ve driverlarinin berbat olduğunu zorda kalmadıkça alınmamasını tavsiye ettiğimi ve çözümünü kendi kullanımlarima ve çözümlerine bağlı olarak arkadaşa anlattım ama 15 16 yaşındaki ergen AMD FANBOY sizin dediğiniz gibi kişiler alma kullanma takma gibi malum partili Cevabı veriyor.do zaman alma kardeşim AMD burda gelip kötülemenin bir alemi yok
En iyisini yaptığını söyleyebilirimyardımcı olan herkese teşekkürler, coil whine, siyah ekran, ve bi miktar performans düşüklüğünden sonra sistemi iade etmeye karar verdim. cayma hakkımı kullanacağım bunun yerine 3-4k daha verip nvidia bir sisteme geçeceğim.
Tamam da sen de oldu diye baskasin da ayni sorun olucak diye bir kural yok ki.Forum fotoğrafina bakarsak 15 yasinda falansin üzücü durumdasınız ben amd kullandığımı ve driverlarinin berbat olduğunu zorda kalmadıkça alınmamasını tavsiye ettiğimi ve çözümünü kendi kullanımlarima ve çözümlerine bağlı olarak arkadaşa anlattım ama 15 16 yaşındaki ergen AMD FANBOY sizin dediğiniz gibi kişiler alma kullanma takma gibi malum partili Cevabı veriyor.d
Minecraft fps testine bakarsanız 6750xt RX 570 ile aynı fps i veriyor gerçekten sıkıntılı bir arkadaş 6000serisinde sorun olmadığını söylemişti neyse allah kurtarmışyardımcı olan herkese teşekkürler, coil whine, siyah ekran, ve bi miktar performans düşüklüğünden sonra sistemi iade etmeye karar verdim. cayma hakkımı kullanacağım bunun yerine 3-4k daha verip nvidia bir sisteme geçeceğim.
Kankam herkeste olacak diye bir kural yok ama ben RX 570 aldığım zaman ilk 3 4 ay problem yoktu driverlar sağolsun yeşil ekran oyun oynarken ses kesilmesi drrr diye ses gelip pc kendini resetlemesi gibi 144 hz kullandığım halde csde 80fps gibi hissettirmesi gibi sorunlardan dolayı letgoda 2bin TL aşağısına bir sinirle sattımTamam da sen de oldu diye baskasin da ayni sorun olucak diye bir kural yok ki.
Daha tonla sorun anlatabilirim 20fps aşağısı olsun Nvidia olsunKankam herkeste olacak diye bir kural yok ama ben RX 570 aldığım zaman ilk 3 4 ay problem yoktu driverlar sağolsun yeşil ekran oyun oynarken ses kesilmesi drrr diye ses gelip pc kendini resetlemesi gibi 144 hz kullandığım halde csde 80fps gibi hissettirmesi gibi sorunlardan dolayı letgoda 2bin TL aşağısına bir sinirle sattım
AMD fsr 2.0 iyi hoş ama bi driver yapamıyor6600xt dede aynı sorun vardı. 2 mech
Şu ara 18.4kNe yaptınız hocam ? İade edildimi? Sistem kaçaydı bu arara?
Cidden aynı fps mi veriyor? cyberpunkda falan da mı? Vay arkadaş çok yorum gördüm ama bu kadar cahilcesini görmedim.Minecraft fps testine bakarsanız 6750xt RX 570 ile aynı fps i veriyor gerçekten sıkıntılı bir arkadaş 6000serisinde sorun olmadığını söylemişti neyse allah kurtarmış
6750xt ve 570 arasında ortalama 40 fps fark var.Cidden aynı fps mi veriyor? cyberpunkda falan da mı? Vay arkadaş çok yorum gördüm ama bu kadar cahilcesini görmedim.
570 ile 6700 ü kıyaslamak doğru değil zaten çok saçma.
Bakabilirsiniz shader pack ile aynı fps veriyor şöyle söyleyeyim RX 570 vardı bende aynı shader ile aynı fps veriyorCidden aynı fps mi veriyor? cyberpunkda falan da mı? Vay arkadaş çok yorum gördüm ama bu kadar cahilcesini görmedim.
Diğer oyunlar için tabiki dehşet saçma ama anlamadığıniz mevzu o değil optimizasyon ve driver konusunda saçmalıyor yani işte agalarla bi yaz tatilinde Minecraft server açalım shader yükleyip oynayalim dediğiniz zaman sonuç hüsran oluyor570 ile 6700 ü kıyaslamak doğru değil zaten çok saçma.
O kadarını bilemem.Diğer oyunlar için tabiki dehşet saçma ama anlamadığıniz mevzu o değil optimizasyon ve driver konusunda saçmalıyor yani işte agalarla bi yaz tatilinde Minecraft server açalım shader yükleyip oynayalim dediğiniz zaman sonuç hüsran oluyor
Video linkini atayim bir dkO kadarını bilemem.