- Tepki
- 11
AMD sanki...Hocam sizce AMD mi Nvidia mı olur ekran kartı?
AMD sanki...Hocam sizce AMD mi Nvidia mı olur ekran kartı?
Deme ya kralAMD sanki...
gençer gaming ile yaptıysa kesin AMD,Deme ya kral![]()
dün akşam smokin ile alarmları açın dedi ama bu geldi, anlamadım...!!!Smokin yarın değil miydi..
Bu sistem diye biliyorumHocam @OceanLaB Smokinli sistem gelicekmi yoksa instadaki hikaye bu sistem icinmiydi?
Taner hocam bu açıklama yaparsanız sevinirizHocam @OceanLaB Smokinli sistem gelicekmi yoksa instadaki hikaye bu sistem icinmiydi?
Smokin li sistem yokmuş bu sistem için paylaşılmışHocam @OceanLaB Smokinli sistem gelicekmi yoksa instadaki hikaye bu sistem icinmiydi?
smokin giymişti diye dedim...Smokin li sistem yokmuş bu sistem için paylaşılmış
Smokin olsa başlığa yazıyoruz merak etmeyinHocam smokin nerde yani smokinli story atinca haliyle herkesin beklentisi yukseldi ki dediginiz sistem buysa smokinde kullanmayip inceleme videosu cekmissiniz bizleri yanilttiniz keske boyle bir paylasim yapmasaydiniz. @OceanLaB
Smokinli story niye atildi bende onu sormak istedimSmokin olsa başlığa yazıyoruz merak etmeyin
Kiyafet olarak hiçbiryerde smokinli yazmadıkSmokinli story niye atildi bende onu sormak istedim
PekiKiyafet olarak hiçbiryerde smokinli yazmadık
Smokin sistemin geleceğini kimse söylemedi Story de de onu söylemediler fiyatının iyi olacağını açıklamak için smokin atmış olabilir diye düşünüyorum kaldı ki fiyatı cidden çok iyi sistem çıktı bunu göz ardı etmeyinSmokinin karizma çizildi![]()
Tamam kursat.Smokin sistemin geleceğini kimse söylemedi Story de de onu söylemediler fiyatının iyi olacağını açıklamak için smokin atmış olabilir diye düşünüyorum kaldı ki fiyatı cidden çok iyi sistem çıktı bunu göz ardı etmeyin