Soğutma Problemi

reghss

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
tebilon üzerinden bilgisayar satın aldım fan ayarlarım kumanda ile yapılıyordu kumandamda sorun çıktı çalışmıyor. Fan ayarlarını nasıl ayarlarım. Düşükte kaldı çözümü var mı ?

Kürşat Bey

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
1,308
Kontrolcü anakarta bağlı olması gerekiyor anakart dan kontrol edebilmek için kumanda varsa muhtemelen anakart bağlantısı ya yoktur ya yapılmamıştır ya da takılıdır ama bilmiyorsundur kasanın yan arka kapağını açıp kontrolcuye ulaşıp bana resim atabilir misin ya da anakartin üstüne bak sys fan portlarından kaç tanesi dolu

KS

reghss

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Kontrolcü anakarta bağlı olması gerekiyor anakart dan kontrol edebilmek için kumanda varsa muhtemelen anakart bağlantısı ya yoktur ya yapılmamıştır ya da takılıdır ama bilmiyorsundur kasanın yan arka kapağını açıp kontrolcuye ulaşıp bana resim atabilir misin ya da anakartin üstüne bak sys fan portlarından kaç tanesi dolu
yarın sana dönüş yapacağım bakabilir misiniz yarın attığım zaman şuanda yapamayacağım telefona gelen bildirimden döndümde.

KS

reghss

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
iletişim bilgilerini paylaşır mısın sana ulaşmak için

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri