Se214 yeterli olur.Merhaba amd ryzen 5 5600x e gecicem fakat soğutma için ve anakartıma uygun bir soğutucu arıyorum ana kartım msi b450m pro m2 max sizce ne alabilirim bütçem 2k
Hocam overclock ile daha artmazmıse214xt şuanda biraz pahalı ona denk farklı bir model alınabilir diye düşünüyorum.
Bide ekstradan kesinlikle 5600x almayın 5600 den 1 bilemedin 2 fps farkı var ama arada 1k fiyat farkı var gerek yok.![]()
GAMDIAS BOREAS E1-410 WH, White Edition, 120mm, CPU Kule Tipi Hava Soğutma (AMD AM4-AM5 ve INTEL Tüm işlemciler ile uyumlu)
GAMDIAS BOREAS E1-410 WH, White Edition, 120mm, CPU Kule Tipi Hava Soğutma (AMD AM4-AM5 ve INTEL Tüm işlemciler ile uyumlu)www.bizdehesapli.com
Termal macun ne önerirsiniz baya götürecek iyi olan bir markaOverclock yapmak zaten pek fazla önerdiğim bir şey değil ama aradaki fiyat farkına değmez hiç kimse size 1k daha fazla verip 5600x alın demez emin olun. Youtube üzerinden testlere bakabilirsiniz.
Hocam içindeki iyi olurmu se214xt için bide oc yapmamı neden önermezsinizsoğutucuyu alınca içinden çıkar ama ayrı bir macun isterseniz mx4
Hocam 900 liraya aynı model beyazını buldum 900 e alınırmı sizcese214xt önermem şuanda 1.1k ya satılıyor üstte attığım gamdias 800tl den alabiliyorsunuz ve yeterli olucaktır. Overclock ile benim güzel anılarım yok zaten aman aman bir performans artışı göreceğinizi sanmıyorum
Hocam bana iyi soğutucu lazım yani yanmasın oyunda 65 60 arasıİçinize sindiyse alabilirsiniz 100tl fark var zaten
Hocam undervolt önerirmisiniz?Bu yeterli r5 5600 için
Asla o kadar para veridigin işlemcinin performansını kısmak bence çok saçmaHocam undervolt önerirmisiniz?
haklı bende aynı şekilde yaptım r5 5600 aldım soğutucu olarakta coolermaster hyper 212 halo black kullanıyorumse214xt şuanda biraz pahalı ona denk farklı bir model alınabilir diye düşünüyorum.
Bide ekstradan kesinlikle 5600x almayın 5600 den 1 bilemedin 2 fps farkı var ama arada 1k fiyat farkı var gerek yok.![]()
GAMDIAS BOREAS E1-410 WH, White Edition, 120mm, CPU Kule Tipi Hava Soğutma (AMD AM4-AM5 ve INTEL Tüm işlemciler ile uyumlu)
GAMDIAS BOREAS E1-410 WH, White Edition, 120mm, CPU Kule Tipi Hava Soğutma (AMD AM4-AM5 ve INTEL Tüm işlemciler ile uyumlu)www.bizdehesapli.com
Hocam sıcaklığı içinAsla o kadar para veridigin işlemcinin performansını kısmak bence çok saçma