- Tepki
- 40
@ugur.gozaydin hocam ne yapacağım?
Fanı diğer tarafa takın yine havayı önden alacak şekilde. Birde eğer dönüyorsa ürün fan aşağıya ekran kartına bakacak şekilde de montajlanabilir.@ugur.gozaydin hocam ne yapacağım?
Niye böyle bir şey yaşadım peki.Fanı diğer tarafa takın yine havayı önden alacak şekilde. Birde eğer dönüyorsa ürün fan aşağıya ekran kartına bakacak şekilde de montajlanabilir.
Anakartınız çift RAM soketine sahip olduğu için 1 RAM soketi soğutucuya yakın. Sebebi bu.Niye böyle bir şey yaşadım peki.
Hocam ikiz kulelere dönmüş dayanamadım görünce güldüm enteresan modelmis@ugur.gozaydin hocam ne yapacağım?
Hiçbir fikrim yok şuan o değen yeri kesmeyi düşünüyorum.Hocam ikiz kulelere dönmüş dayanamadım görünce güldüm enteresan modelmis
Yandaki rame değen kısım hangi amaçla kullanılıyor kendi soğutucum tek parça ondan sordum
Tavsiyem böyle bir şey yapmamanız. Söylediğim gibi diğer yöne montajlayın fanı.Hiçbir fikrim yok şuan o değen yeri kesmeyi düşünüyorum.
Performans farkı olcak mı?Tavsiyem böyle bir şey yapmamanız. Söylediğim gibi diğer yöne montajlayın fanı.
Ayrıca standart 25mm fan yerine 15mm fan alabilirsiniz oda işe yarar kalınlığı kurtarırsınız.Hiçbir fikrim yok şuan o değen yeri kesmeyi düşünüyorum.
Çok bir fark olmayacak 1-2 derece en fazla.Performans farkı olcak mı?
Sadece kablo mu var, ürünün ne olduğunu bilmediğim için yorum da yapamıyorum ya fotoğraf ya da link atarsanız belki ordan tahmin yürütürüzHiçbir fikrim yok şuan o değen yeri kesmeyi düşünüyorum.
ID COOLING SE-214-XT ürünün marka modeli.Sadece kablo mu var, ürünün ne olduğunu bilmediğim için yorum da yapamıyorum ya fotoğraf ya da link atarsanız belki ordan tahmin yürütürüz
Kurulum videolarında göremedim ek parçayı ondan sordum hocamID COOLING SE-214-XT ürünün marka modeli.