gayet iyi ama psu değişmeniz gerekli mümkünse asus ya da seasonic alınSistem nasıl peki?
gayet iyi ama psu değişmeniz gerekli mümkünse asus ya da seasonic alınSistem nasıl peki?
Buna karar verdimgayet iyi ama psu değişmeniz gerekli mümkünse asus ya da seasonic alın
Ama önde 3 fanlı olan kasalar daha hoş duruyor öyle bir şey önerebilir misiniz?uyar ama kasanın içinde fan yok airflowu da iyi değil gibi geldi bana bence cooler master haf500 e bakın
bende de aynısı var iyi tercihBuna karar verdim
kasa için bütçeniz kaç?Ama önde 3 fanlı olan kasalar daha hoş duruyor öyle bir şey önerebilir misiniz?
150 euro gibi bişey olursa iyi olurbende de aynısı var iyi tercih
kasa için bütçeniz kaç?
bu nasıldır?150 euro gibi bişey olursa iyi olur
Eğer destekliyorsa parçaları gayet uygunbu nasıldır?
üst tarafa 360 mm sıvı soğutma takabiliyorsunuz bu kasadaEğer destekliyorsa parçaları gayet uygun
Şöyle hazır bir sistem nasıl olur?üst tarafa 360 mm sıvı soğutma takabiliyorsunuz bu kasada
hocam pc toplamayı biliyorsanız kendiniz toplayın pc nizi hazır sistemlere ben pek güvenmiyorumŞöyle hazır bir sistem nasıl olur?
Hallo, gerade bei OTTO gefunden. Schau dir diesen Artikel an:
https://www.otto.de/extern/?page=/p/captiva-ultimate-gaming-r65-601-gaming-pc-amd-ryzen-7-5800x-geforce-rtx-3090-32-gb-ram-1000-gb-ssd-wasserkuehlung-1566913249/#variationId=1566913250&clickin=webshareapi&campid=P.AC-O.MP-SH.AS-OW.T-RF.C-2150124&AffiliateID=04688bf4cbe9997e235e4a3a6d33588ac3bb0b0c1fe06cd1943591b4ddb1fa24
Açıkçası ilk defa topliyacağım ama yaparım diye düşünüyorum videolarla felanhocam pc toplamayı biliyorsanız kendiniz toplayın pc nizi hazır sistemlere ben pek güvenmiyorum
o zaman kendiniz toplayın. zaten en mantıklısı da böyle olurAçıkçası ilk defa topliyacağım ama yaparım diye düşünüyorum videolarla felan
Tamamdır teşekkür ederim emeğiniz içino zaman kendiniz toplayın. zaten en mantıklısı da böyle olur
neyse hocam hayırlı olsun şimdiden güle güle kullanın inşallahTamamdır teşekkür ederim emeğiniz için
Teşşekürlerneyse hocam hayırlı olsun şimdiden güle güle kullanın inşallah![]()