Soğutucu Önerisi

Baron53

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
merhaba arkadaşlar ryzen 5 5600 işlemcim için soğutucu arıyorum bu işlemciyi soğutabilecek soğutucu önerirmisiniz ben bitane buldum ancak sizinde fikirlerinizi almak istedim

https://www.teknobiyotik.com/donani...mlu-kule-tipi-islemci-sogutucu-ae-cc-rv4.html

işlemciyi serin çalıştırsın yeter genellikle oyun için kullanıcam attığım linkteki ürünün fiyatına yakın olursa iyi olur teşekkürler.

narcotic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
246
600 TL fiyat bandında uzun süre kullanabileceğin işini güzel yapıcak bir kule tipi soğutucu yok normal işlemci fanı ile aynı sayılır, aralarında en fazla 5 derece oynar.

Peaxll

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
21
KS

Baron53

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
işlemci fanı hiç yok işlemci tray ve şuan kullanamıyorum o yüzden sıvı soğutma alana kadar idarelik bi soğutucu arıyorum

narcotic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
246
işlemci fanı hiç yok işlemci tray ve şuan kullanamıyorum o yüzden sıvı soğutma alana kadar idarelik bi soğutucu arıyorum
Aynı işlemcide stok kullanıyorum. Güzel bir termal macun ile bahsettiğin kule tipini ya da normal işlemci fanı kullanıbilirsin sıvı soğutucu alana kadar.

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,257
merhaba arkadaşlar ryzen 5 5600 işlemcim için soğutucu arıyorum bu işlemciyi soğutabilecek soğutucu önerirmisiniz ben bitane buldum ancak sizinde fikirlerinizi almak istedim

https://www.teknobiyotik.com/donani...mlu-kule-tipi-islemci-sogutucu-ae-cc-rv4.html

işlemciyi serin çalıştırsın yeter genellikle oyun için kullanıcam attığım linkteki ürünün fiyatına yakın olursa iyi olur teşekkürler.

Bu işini görür

KS

Baron53

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3

bu olurmu termal macunda geliyor yanında ?

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,257

bu olurmu termal macunda geliyor yanında ?
Oyunlarda fan full çalışır sıcaklık 70 üstü olur sağlıklı olmaz

IV.PALADADDY

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
763

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri