CORSAIR iCUE 4000X RGB 750W 80+ Bronze Tempered Glass Siyah Mid
Kasama ve sistemime uygun kaliteli bir soğutucu tavsiyesi rica ediyorum arkadaşlar.
Ryzen5 5600x işlemci
Rx 6800 ekran kartım
Bence üst için al 5600X için 240-280MM rahat yeter fakat ileride daha güçlü bir işlemciye geçme düşüncen varsa 360MM alıp öne taksence ön için mi alayım üst için mi ?
Kasasına uymuyor![]()
Corsair iCUE H170i Elite Capellix Siyah 420 mm Intel(1700p/1851p)-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu
Corsair iCUE H170i Elite Capellix Siyah 420 mm Intel(1700p/1851p)-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Bazı modellere uygun sıvı soğutmalar varÇok sağol reis teşekkür ederim bide bir şey sormak istiyorum ekran kartına soğutucu takılıyor mu ?
Tavsiyen var mı sorun değil bütçemBütçe sorun değilse Asus bak hocam. güncelleme göz önünde tutulacak olursa 360mm.
hazır bulamayabilrsin. custom yapman gerekir ki gerek yok bana kalırsa.Rx6800 için uyar mı acaba
Uyumlu görünmüyor hocam. Uyumlusunu bulmak baya zor yurt dışından getirtmek gerekirRx6800 için uyar mı acaba
Tavsiyen var mı sorun değil bütçem
Çok sağol kanka çok teşekkür ederim ilgin içinUyumlu görünmüyor hocam. Uyumlusunu bulmak baya zor yurt dışından getirtmek gerekir
Rica ederimÇok sağol kanka çok teşekkür ederim ilgin için
Asus ROG Ryuo III 360 ARGB hocam. En uygun yerden alabilirsin.Rx6800 için uyar mı acaba
Tavsiyen var mı sorun değil bütçem
Çok gereksiz pahalı fiyatını haketmeyen bir ürün. Sırf markası asus diye bu kadar para verilmez Soğutma konusunda Asusun önünde olan markalar var.Asus ROG Ryuo III 360 ARGB hocam. En uygun yerden alabilirsin.