Üzgünüm hocam ayrıntılı bakma fırsatım olmadı ama AMD diye hatırlıyorum ayrıntıları hatirlamiyorumİşlemciyi biliyormusunuz? Aslında tüm parçaları bilmek lazım.
İsterseniz biraz daha bakayım bulabilirsembulamadım özelliklerine baksam belki bir şey derim
Alınmaz hocam.Hocam buldum aradığım kasayı dediğim kasa dışında 5 kasa daha var isterseniz atayım
Neden ki belki 3070 ti değil 3080 olabilirdi ama bence durumu iyi fiyat biraz daha dusebilirdi ek olarakAlınmaz hocam.
Şahsen ben vermezdim. Daha iyi psu , anakart lı sistemler var veya toplardım. Onun dışında en azından 5600x veya 12400f/12600 sistem alırdım.Neden ki belki 3070 ti değil 3080 olabilirdi ama bence durumu iyi fiyat biraz daha dusebilirdi ek olarak
O yönden haklısınız hocam işlemci değişmeli bence 12600 işlemci bu sisteme uyar onun dışında güzel sistem PSU hakkında çok fazla bı bilgim olmadığı için Psu yorumu yapamamŞahsen ben vermezdim. Daha iyi psu , anakart lı sistemler var veya toplardım. Onun dışında en azından 5600x veya 12400f/12600 sistem alırdım.
Siz almak içinmi sordunuz öylesinemi?O yönden haklısınız hocam işlemci değişmeli bence 12600 işlemci bu sisteme uyar onun dışında güzel sistem PSU hakkında çok fazla bı bilgim olmadığı için Psu yorumu yapamam
Hocam almak için değil gördüm merak ettim zaten şuan doğru düzgün bı bütçem yok biraz toparladiktan sonra bı sistem almayı düşünüyorumSiz almak içinmi sordunuz öylesinemi?
AlınmazHocam buldum aradığım kasayı dediğim kasa dışında 5 kasa daha var isterseniz atayım