- Tepki
- 8
Selamlar,
Soketin pinleri dagıldı nasıl yapcam yeni sade soket olurmu
Soketin pinleri dagıldı nasıl yapcam yeni sade soket olurmu
Moderatörün son düzenlenenleri:
anakart işlemci soketi ise servise göndermelisinizSoketin pinleri dagıldı nasıl yapcam yeni sade soket olurmu
Evtişlemci soketi mi?
5 yıl garanti var kabul ederlermianakart işlemci soketi ise servise göndermelisiniz
sizden kaynaklı ise kabul etmeyebilirler kullancı hatası derler soruna göreEvt
5 yıl garanti var kabul ederlermi
servispoint i öneririm anakartımı 1 hafta da tamir edilip elime ulaştı ve hiç bir sorun çıkmadı şuanada kadarbenzer konuyu biri daha açmıştı sanırım orda da arkadaşlar yorum yaptılar, iyi bir teknik serviste pinler onarılabilir
Ama çıktı 2 tane pin yerindenbenzer konuyu biri daha açmıştı sanırım orda da arkadaşlar yorum yaptılar, iyi bir teknik serviste pinler onarılabilir
Nekadar giderservispoint i öneririm anakartımı 1 hafta da tamir edilip elime ulaştı ve hiç bir sorun çıkmadı şuanada kadar
garanti ise ücretsiz ama ne kadar masraf çıkar bilmiyorumAma çıktı 2 tane pin yerinden
Nekadar gider
250 tlym8s baktım sıfır soketgaranti ise ücretsiz ama ne kadar masraf çıkar bilmiyorum
Neyin 0 soketi 250tl250 tlym8s baktım sıfır soket
250tl kimse sana sıfır soket yapmaz. 1 saatlik işçilik bile daha pahalı ne soket takması...250 tlym8s baktım sıfır soket
hocam o paraya zor 250 olsa bile işciliğe bile en az 500 falan alırlar250 tlym8s baktım sıfır soket
Kimse 250tl ye yapmaz onu en az 1k odersinIslemci iste
Up