Sonunda Aldım :D ( Teşekkür Içerir )

Revenant

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
Evet 1 hafta sonra karar kıldığım sistem aşağıda .. umarım güzel olmuştur. Herkese çok teşekkürler
1683826547962.png

Ekli dosyalar

• 1683826518365.png
    1683826518365.png
    56.2 KB · Görüntüleme: 40

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
inşallah hocam .27 yaşındayım siber güvenlik mühendisiyim. ilk defa böyle para verdim de aldım. alırken 50 kere düşünüyor insan. ülke malum herşey çok para ..
Umarım işinizde çok başarılı olurda rahat iş yapabileceğiniz çok güzel sistemleriniz olur(İnşallah bizimde)

Bir sibercinin çok daha iyilerini ihtiyacı varken ekonominin yaptığı… Siber benimde hayalim :) Umarım bende sizin gibi olurum

Knka konu dışı ama merak ettim ya 😄 siber güvenlik mühendisi ne oluyor 😅
Aa cidden mühendis ne alaka

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,046
Umarım işinizde çok başarılı olurda rahat iş yapabileceğiniz çok güzel sistemleriniz olur(İnşallah bizimde)

Bir sibercinin çok daha iyilerini ihtiyacı varken ekonominin yaptığı… Siber benimde hayalim :) Umarım bende sizin gibi olurum

Aa cidden mühendis ne alaka
Benim hayalim aşırı iyi yazılımcılık büyük firmalardan bug bulup onlar için yüksek paralar isticem

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,046
He :D sonra show haberde

Dünyanın en büyük firmasında çok büyük açık buldu, şimdi çözümünü söylemiyor.. dünyanın en büyük şirketi önünde diz çöküyoorğ
Yapanlar var mesela yakınlarda ziraat bankasında birisi para dupelemeyi bulmuş şuan hem 18trilyon para aldı hemde ise alındı

KS

Revenant

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
Benim hayalim aşırı iyi yazılımcılık büyük firmalardan bug bulup onlar için yüksek paralar isticem
Mühendis şöyle , mühendislik bitirirsen bu alanda mühendis oluyorsun. aslında titrin oluyor. yaptığım iş security analistlik . Soar siem gibi ürünler kullanarak anlık tehdit tespiti.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri