Hayırlı OlsunEvet 1 hafta sonra karar kıldığım sistem aşağıda .. umarım güzel olmuştur. Herkese çok teşekkürler
Ekli dosyayı görüntüle 20895
hayırlı olsun güle güle kullanınEvet 1 hafta sonra karar kıldığım sistem aşağıda .. umarım güzel olmuştur. Herkese çok teşekkürler
hayırlı olsunEvet 1 hafta sonra karar kıldığım sistem aşağıda .. umarım güzel olmuştur. Herkese çok teşekkürler
hayırlı olsun umarım bende alırım ilerdi böle bi sistemEvet 1 hafta sonra karar kıldığım sistem aşağıda .. umarım güzel olmuştur. Herkese çok teşekkürler
inşallah hocam .27 yaşındayım siber güvenlik mühendisiyim. ilk defa böyle para verdim de aldım. alırken 50 kere düşünüyor insan. ülke malum herşey çok para ..hayırlı olsun umarım bende alırım ilerdi böle bi sistem
Knka konu dışı ama merak ettim yainşallah hocam .27 yaşındayım siber güvenlik mühendisiyim. ilk defa böyle para verdim de aldım. alırken 50 kere düşünüyor insan. ülke malum herşey çok para ..
Hayırlı olsunEvet 1 hafta sonra karar kıldığım sistem aşağıda .. umarım güzel olmuştur. Herkese çok teşekkürler
Umarım işinizde çok başarılı olurda rahat iş yapabileceğiniz çok güzel sistemleriniz olur(İnşallah bizimde)inşallah hocam .27 yaşındayım siber güvenlik mühendisiyim. ilk defa böyle para verdim de aldım. alırken 50 kere düşünüyor insan. ülke malum herşey çok para ..
Aa cidden mühendis ne alakaKnka konu dışı ama merak ettim yasiber güvenlik mühendisi ne oluyor
![]()
Benim hayalim aşırı iyi yazılımcılık büyük firmalardan bug bulup onlar için yüksek paralar isticemUmarım işinizde çok başarılı olurda rahat iş yapabileceğiniz çok güzel sistemleriniz olur(İnşallah bizimde)
Bir sibercinin çok daha iyilerini ihtiyacı varken ekonominin yaptığı… Siber benimde hayalimUmarım bende sizin gibi olurum
Aa cidden mühendis ne alaka
nE? Lütfen Türkçe yazar mısın lütfennnnBenim hayalim aşırı iyi yazılımcı büyük firmalardan bugün bulup onlar için yüksek paralar isticem
Tekrar okunE? Lütfen Türkçe yazar mısın lütfennnn
Ben kendi şirketimi kurucam milyoner olucem üff![]()
HeTekrar oku
Yapanlar var mesela yakınlarda ziraat bankasında birisi para dupelemeyi bulmuş şuan hem 18trilyon para aldı hemde ise alındıHesonra show haberde
Dünyanın en büyük firmasında çok büyük açık buldu, şimdi çözümünü söylemiyor.. dünyanın en büyük şirketi önünde diz çöküyoorğ
Var tabi, şansın varsa işe yoksa hapise giriyosunYapanlar var mesela yakınlarda ziraat bankasında birisi para dupelemeyi bulmuş şuan hem 18trilyon para aldı hemde ise alındı
Var tabi, şansın varsa işe yoksa hapise giriyosun![]()
Hayırlı olsunEvet 1 hafta sonra karar kıldığım sistem aşağıda .. umarım güzel olmuştur. Herkese çok teşekkürler
Mühendis şöyle , mühendislik bitirirsen bu alanda mühendis oluyorsun. aslında titrin oluyor. yaptığım iş security analistlik . Soar siem gibi ürünler kullanarak anlık tehdit tespiti.Benim hayalim aşırı iyi yazılımcılık büyük firmalardan bug bulup onlar için yüksek paralar isticem