Sonunda sipariş ettim

Wrotch

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
608
Selamun aleyküm "değerli forum üyeleri bir sorum olacaktı " cümlesi ile başlamam artık herhalde konulara sizin sayenizde hepinizin sayesinde artık aldım sistemimi herkese teşekkür ediyorum 2 senedir bekliyorum rabbim nasip etti sonunda siparişimi verdim herkese tek tek teşekkür ederim başta @Çağdaş Işık @White Ravens @BilgisayarcıGenç @IronMusk @n7cati @Arthur Morgan @lckyvg ve daha aklıma gelmeyen bütün herkese teşekkür ediyorum böyle bir konu açtığım için çok mutluyum herkese çok teşekkür ediyorum umarım sorunsuz bir şekilde kullanırım
Hayırlı olsun güle güle kullanın.

White Ravens

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,169
Selamun aleyküm "değerli forum üyeleri bir sorum olacaktı " cümlesi ile başlamam artık herhalde konulara sizin sayenizde hepinizin sayesinde artık aldım sistemimi herkese teşekkür ediyorum 2 senedir bekliyorum rabbim nasip etti sonunda siparişimi verdim herkese tek tek teşekkür ederim başta @Çağdaş Işık @White Ravens @BilgisayarcıGenç @IronMusk @n7cati @Arthur Morgan @lckyvg ve daha aklıma gelmeyen bütün herkese teşekkür ediyorum böyle bir konu açtığım için çok mutluyum herkese çok teşekkür ediyorum umarım sorunsuz bir şekilde kullanırım
Hadi gözün aydın. Hayırlı olsun, güle güle kullan.

ZULTİA

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
43
Bende Bu Cuma Gamingenden Siparis Ettim ama Son Zmaanlarda Nerdeyse Her Konuda Aşırı Fazla Şikayet Olmaya Başladı Tırsıyorüm Açıkcası Ve Sizin Sistem Neydi ?

Çok teşekkür ederi hocalarım yeniden imza yerinide bir ara dolduracağım
Ben Aninda Aciklama Kismina Ekledim Ozellikleri Imza Yami Eklemem Gerekiyordu

KS

mertaliozturk

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
323
@mertaliozturk
Söylemeyi unuttum, Hocam ayıptır sorması ne kadara aldınız? ve sistem gereksinimleri nedir.?
Bende Bu Cuma Gamingenden Siparis Ettim ama Son Zmaanlarda Nerdeyse Her Konuda Aşırı Fazla Şikayet Olmaya Başladı Tırsıyorüm Açıkcası Ve Sizin Sistem Neydi ?

165hz 1 ms ips panel monitör ismi:Dell g2422hs
Rx 6600
İ312100f
Anakartı unuttum :)
16gb ram
500gb m2ssd
Mesh panel kasa
İsmi:Haqqus intel
Toplam 16.297tl

Son düzenleme:

Buraqq

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
336

Açıklamada profiline girmeden kimse göremiyor,imzada ise her mesajının altında yazıyor.

KS

mertaliozturk

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
323

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri