- Konu Sahibi
Teşekkür ederimHayırlı olsun güle güle kullanın![]()
Teşekkür ederimHayırlı olsun güle güle kullanın![]()
Hayırlı olsun güle güle kullanın.Selamun aleyküm "değerli forum üyeleri bir sorum olacaktı " cümlesi ile başlamam artık herhalde konulara sizin sayenizde hepinizin sayesinde artık aldım sistemimi herkese teşekkür ediyorum 2 senedir bekliyorum rabbim nasip etti sonunda siparişimi verdim herkese tek tek teşekkür ederim başta @Çağdaş Işık @White Ravens @BilgisayarcıGenç @IronMusk @n7cati @Arthur Morgan @lckyvg ve daha aklıma gelmeyen bütün herkese teşekkür ediyorum böyle bir konu açtığım için çok mutluyum herkese çok teşekkür ediyorum umarım sorunsuz bir şekilde kullanırım
Hadi gözün aydın. Hayırlı olsun, güle güle kullan.Selamun aleyküm "değerli forum üyeleri bir sorum olacaktı " cümlesi ile başlamam artık herhalde konulara sizin sayenizde hepinizin sayesinde artık aldım sistemimi herkese teşekkür ediyorum 2 senedir bekliyorum rabbim nasip etti sonunda siparişimi verdim herkese tek tek teşekkür ederim başta @Çağdaş Işık @White Ravens @BilgisayarcıGenç @IronMusk @n7cati @Arthur Morgan @lckyvg ve daha aklıma gelmeyen bütün herkese teşekkür ediyorum böyle bir konu açtığım için çok mutluyum herkese çok teşekkür ediyorum umarım sorunsuz bir şekilde kullanırım
Bende Bu Cuma Gamingenden Siparis Ettim ama Son Zmaanlarda Nerdeyse Her Konuda Aşırı Fazla Şikayet Olmaya Başladı Tırsıyorüm Açıkcası Ve Sizin Sistem Neydi ?Selamun aleyküm "değerli forum üyeleri bir sorum olacaktı " cümlesi ile başlamam artık herhalde konulara sizin sayenizde hepinizin sayesinde artık aldım sistemimi herkese teşekkür ediyorum 2 senedir bekliyorum rabbim nasip etti sonunda siparişimi verdim herkese tek tek teşekkür ederim başta @Çağdaş Işık @White Ravens @BilgisayarcıGenç @IronMusk @n7cati @Arthur Morgan @lckyvg ve daha aklıma gelmeyen bütün herkese teşekkür ediyorum böyle bir konu açtığım için çok mutluyum herkese çok teşekkür ediyorum umarım sorunsuz bir şekilde kullanırım
Ben Aninda Aciklama Kismina Ekledim Ozellikleri Imza Yami Eklemem GerekiyorduÇok teşekkür ederi hocalarım yeniden imza yerinide bir ara dolduracağım
@mertaliozturk
Söylemeyi unuttum, Hocam ayıptır sorması ne kadara aldınız? ve sistem gereksinimleri nedir.?
165hz 1 ms ips panel monitör ismiBende Bu Cuma Gamingenden Siparis Ettim ama Son Zmaanlarda Nerdeyse Her Konuda Aşırı Fazla Şikayet Olmaya Başladı Tırsıyorüm Açıkcası Ve Sizin Sistem Neydi ?
Ben Aninda Aciklama Kismina Ekledim Ozellikleri Imza Yami Eklemem Gerekiyordu
Açıklamada profiline girmeden kimse göremiyor,imzada ise her mesajının altında yazıyor.Bende Bu Cuma Gamingenden Siparis Ettim ama Son Zmaanlarda Nerdeyse Her Konuda Aşırı Fazla Şikayet Olmaya Başladı Tırsıyorüm Açıkcası Ve Sizin Sistem Neydi ?
Ben Aninda Aciklama Kismina Ekledim Ozellikleri Imza Yami Eklemem Gerekiyordu
İnşallah hocam teşekkür ederimHayırlı olsun keyifle kullanmam dileğiyle.
@Çağdaş Işık hocam şimdi sildim fotoyu sizce böyle birşey mümkünmü kimlik istemeden iptal ederlermi direkSipariş numarasını gizleyin kötü niyetli biri arayıp iptal ettirebilir sistemi
Zannetmiyorum ama belki ailenden biri olduğunu belirtip habersiz aldı falan derlerse iptal edilebilir, çok kafayı takma ya sildiysenİnşallah hocam teşekkür ederim
@Çağdaş Işık hocam şimdi sildim fotoyu sizce böyle birşey mümkünmü kimlik istemeden iptal ederlermi direk
Tamamdır hocamZannetmiyorum ama belki ailenden biri olduğunu belirtip habersiz aldı falan derlerse iptal edilebilir, çok kafayı takma ya sildiysen