- Tepki
- 142
Merhaba arkadaşlar Sony WH-1000XM4 bütçemden fazla 10000 altına düşerse alabilirim Sennheiser Momentum 4'ede param ucu ucuna yetiyor sizce hangisini alayım yada var mı başka önerileriniz?
Merhaba arkadaşlar Sony WH-1000XM4 bütçemden fazla 10000 altına düşerse alabilirim Sennheiser Momentum 4'ede param ucu ucuna yetiyor sizce hangisini alayım yada var mı başka önerileriniz?
Dışarıda kullanacağım işe gidip gelirken ve kablosuz arıyorumbulabilirsen sound blaster g6+ beyerdynamic dt990pro al
o zaman dışarı için bu masrafa girmeDışarıda kullanacağım işe gidip gelirken ve kablosuz arıyorum
Doğru diyorsun aslında 9500 bütçem var ne alsam sence nasıl değerlendirsem bu parayı dışarıda kullanmak için kaliteli bi bluetooth kulaklık lazım, hoparlörlerim ta kaç sene önce 50 TL ye almıştım hoparlör de lazımo zaman dışarı için bu masrafa girme
Dışarıda kullanıcaksan 9500 aşırı abartı, 2500e felan önerebilirimDoğru diyorsun aslında 9500 bütçem var ne alsam sence nasıl değerlendirsem bu parayı dışarıda kullanmak için kaliteli bi bluetooth kulaklık lazım, hoparlörlerim ta kaç sene önce 50 TL ye almıştım hoparlör de lazım
Ne önerirsin?Dışarıda kullanıcaksan 9500 aşırı abartı, 2500e felan önerebilirim
İyi gibi duruyor kulak üstü kulaklık alasım vardı bunlar çok rahatsız ediyor ve kulaküstü kulaklıklar kadar performansı yok![]()
Samsung Galaxy Buds 2 Pro SM-R510N TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung Galaxy Buds 2 Pro SM-R510N TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung Galaxy Buds 2 Pro SM-R510N TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık özelliklerini incele, 3.881,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com