ssdSizce yüksek depolamalı tek SSD mi yoksa
SSD+HDD mi yani sistem açısından hangisi daha iyi?
SSD'ye Windows'uSizce yüksek depolamalı tek SSD mi yoksa
ssd yi kaç gb düşündüğünüze bağlı 500gb düşünürseniz çağdaş hocamın dediği gibi yanına güzel bi hdd ekleyebilirsiniz oyun için 500gb ssd ye winodws ve bi kaç oyun kurabilirsiniz eğer 1tb ssd düşünürseniz gayet yeterli olur benceSizce yüksek depolamalı tek SSD mi yoksa
evet mantıklı hdd olarak çok eski model takmayın derimYani bende 500 GB SSD yanına da oyunlar için 1TB HDD düşündüm böylesi mantıklı gibi
İmkan varsa şahsen yüksek boyutlu tek bir SSD tercih ederim hatta bitane 120gb alır win program vs ona kurarım bitanede yüksek boyut alıp oyunları ona kurarımSizce yüksek depolamalı tek SSD mi yoksa
Bende şuanda öyle 500GB M2 SSD + 1TB HDD oyunları HDD kuruyorum.Yani bende 500 GB SSD yanına da oyunlar için 1TB HDD düşündüm böylesi mantıklı gibi
En mantıklısıBende şuanda öyle 500GB M2 SSD + 1TB HDD oyunları HDD kuruyorum.
böyle yapmaktansa tek 1tb ssd yeterli olur bence yetmez ise takviye yapılabilir hdd ileİmkan varsa şahsen yüksek boyutlu tek bir SSD tercih ederim hatta bitane 120gb alır win program vs ona kurarım bitanede yüksek boyut alıp oyunları ona kurarım
Fiyatlara bakın 120gb + 1tb SSD nekdr yada 500 SSD + 1tb HDD nekdr
BENDE yeni alacağım kasamda böyle yapıyorum hocamböyle yapmaktansa tek 1tb ssd yeterli olur bence yetmez ise takviye yapılabilir hdd ile