Sorum aşağıda arkadaşlar

Arda355

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
26
Selam forum üyeleri yeni bir sistem topliycam elimde şu anda 2700 TL nakit var
Bir tane yılbaşından önce ikinci el rx 6500xt almak öbür parçaları yılbaşından sonra almak
Veya i3 12100f alıp biraz daha zorlayıp anakart alıp öbür parçaları sonra almak
Sizce hangisi mantıklı cevaplarınızı bekliyorum

Buraqq

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
336
Bir tane yılbaşından önce ikinci el rx 6500xt almak öbür parçaları yılbaşından sonra almak
i3 12100f hazır sistemler var ekran kartsız onların birini alıp,ekran kartını sonra alırsan olabilir.Veya dediğin gibi güzel bir ekran kartı alıp sonra diğer bileşenleri alırsın.

KS

Arda355

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
26
Hocam hazır sistem alamam bütçem yok nakit 2700 TL var

Buraqq

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
336
Hocam hazır sistem alamam bütçem yok nakit 2700 TL var
O zaman mantıklı olan bütçeyi biraz daha zorlayıp ilerisi için güzel bir kart almanı öneririm (6600 gibi) en azından ilerisi için iyi olur.Yılbaşından sonra da diğer bileşenleri halledersin.

lckyvg

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,305
Bence şimdi tasitle alıp her ay parça parça ödeme imkanı varaa değerlendirilmeli.

KS

Arda355

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
26
Hocam öğrenciyim maaşım yok o yüzden ödeyemem

lckyvg

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,305
Haklısınız hocam. Yılbaşı sonrası asgari ücret ya da başka bir sebeple fiyatlar artarsa size etkisi en az olması için önerdim. Sonuçta her şey bütçenize göre. Bana kalsa ekran kartı, işlemci gibi yeni çıkan serileri değerlendirme imkanı varken daha sabit ürünleri tercih ederdim.

fastdriver3459

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
260
Öğrenci harçlıklarınla toplicaksan epey bir uzun vadede topliyacaksin gibi duruyo bence hiç o ekran kartına paranı harcama biriktirip komple uyumlu bir sistem al paranin sole enaz 10k civarına ulaştır daha mantıklı olur şimdi ekran kartını alıcaksın duracak kenarda ilerde nekdr sürede toplarsın bilememde ekran kartın güncelliğini kaybeder keşke almasaydim dememen için söylüyorum

zeck

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
34
Öğrenci harçlıklarınla toplicaksan epey bir uzun vadede topliyacaksin gibi duruyo bence hiç o ekran kartına paranı harcama biriktirip komple uyumlu bir sistem al paranin sole enaz 10k civarına ulaştır daha mantıklı olur şimdi ekran kartını alıcaksın duracak kenarda ilerde nekdr sürede toplarsın bilememde ekran kartın güncelliğini kaybeder keşke almasaydim dememen için söylüyorum
bence haklı bir yorum olmuş..toplu parayla bu işe kalkışmak daha güzel sonuçlara sebep olacaktır.

KS

Arda355

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
26
Hocam ama yaza kadar tüm parçaları alabilecem elime toplu para geçecek şimdi hangisi mantıklı olur

fastdriver3459

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
260
Hocam ama yaza kadar tüm parçaları alabilecem elime toplu para geçecek şimdi hangisi mantıklı olur
İşte piyasada nolcak belli değil şimdi sen alırsın o kartı sonrası indirim gelmez yada düşük bir sistem toplamak zorunda kalırsın ekran kartı pek uyumlu olmazsa sıkıntı yaşarsın bence yada ilk önce güzel daglam bir apu işlemci al madem tek bişey Alican sonra piyasa baktın çok yüksek değil ekran kartı eklersin ekleyemesende birsure oyun oynatır düşük ayarda da olsa en azından sistemi kurmuş olursun

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri