aslında birbirimize yardımcı olmak için bi teamspeak3 adresi alarak konuşarak halledebilir miyiz?
batuhanturegun Stajyer Üye Stajyer Üye Katılım 23 Nis 2016 Mesajlar 6 Tepki 0 Konum 43 | Kütahya 23 Nis 2016 #1 aslında birbirimize yardımcı olmak için bi teamspeak3 adresi alarak konuşarak halledebilir miyiz?
OceanLaB Administrator Admin Katılım 15 Nis 2016 Mesajlar 4,760 Tepki 5,372 Konum 34 | İstanbul Anadolu 23 Nis 2016 #2 Cvp: Sorum var hocam ! batuhanturegun' Alıntı: aslında birbirimize yardımcı olmak için bi teamspeak3 adresi alarak konuşarak halledebilir miyiz? Genişletmek için tıkla ... Mantık güzel tabii ki, aynı durum Skype üzerinden de sağlanabilir. Ancak bunu yaparsak bu sefer forumun bir kıymeti kalmaz diye düşünüyorum. Yine de kenara not ettim, belki teknik sorunlarda bu yönteme başvurabiliriz.
Cvp: Sorum var hocam ! batuhanturegun' Alıntı: aslında birbirimize yardımcı olmak için bi teamspeak3 adresi alarak konuşarak halledebilir miyiz? Genişletmek için tıkla ... Mantık güzel tabii ki, aynı durum Skype üzerinden de sağlanabilir. Ancak bunu yaparsak bu sefer forumun bir kıymeti kalmaz diye düşünüyorum. Yine de kenara not ettim, belki teknik sorunlarda bu yönteme başvurabiliriz.