- Tepki
- 0
60 65k bütçem var kasa için ne önerirsiniz
Hocam şimdi bunu gördüm ama fotoğraftakinde sıvı soğutma var ama normal özelliklerde sıvı soğutma yok alt fanda yok![]()
Ser-Ce | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | Colorful RTX 5060 TI 16 GB | 1 TB SSD OEM Paket - incehesap.com
Ser-Ce | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | Colorful RTX 5060 TI 16 GB | 1 TB SSD OEM Paket fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıklawww.incehesap.com
Bunu al geç
hazır sistemlerin görsellerinde bazen sistem için oluşturulan özel bir görsel değil deHocam şimdi bunu gördüm ama fotoğraftakinde sıvı soğutma var ama normal özelliklerde sıvı soğutma yok alt fanda yok
hazır sistemlerin görsellerinde bazen sistem için oluşturulan özel bir görsel değil de
kasanın perakende ilan görseli paylaşılabiliyor
bazı kasaların perakende satış görselinde sıvı soğutma koyarak resimlendirme yapıyorlar ki
bence yanıltıcı bir reklam yapılmaması lazım
sizinde görsellerde kafanızı karıştıran durum
Hocam hani özellik bakımından nasıl ssd gen4 çektim sıvı soğutmaya geçtim kule tipinden 650w 750w çektimhazır sistemlerin görsellerinde bazen sistem için oluşturulan özel bir görsel değil de
kasanın perakende ilan görseli paylaşılabiliyor
bazı kasaların perakende satış görselinde sıvı soğutma koyarak resimlendirme yapıyorlar ki
bence yanıltıcı bir reklam yapılmaması lazım
sizinde görsellerde kafanızı karıştıran durum bu
aldınız mı bu sistemi ne kadara maloldu
Hocam hani özellik bakımından nasıl ssd gen4 çektim sıvı soğutmaya geçtim kule tipinden 650w 750w çektim
İşte 68k geliyor almayı düşünüyorum şu an bilgi topluyorum kasasını ve ssd değiştik kule tipi yerine sıvı soğutma attımaldınız mı bu sistemi ne kadara maloldu
ben sizin dediğiniz güncellemelerden en ucuzunu yaptım şimdi sisteme
ssd gen4 çektim dediniz
en ucuz gen4 güncellemesi +1689 tl
en ucuz 240 sıvı soğutma + 1230 tl
bu şekilde daha kasaya el atmadan 68k yı geçiyor
sizde kaça geldi
aldınız mı
5060 ti bir sisteme o fiyatı vermem açıkcasıİşte 68k geliyor almayı düşünüyorum şu an bilgi topluyorum kasasını ve ssd değiştik kule tipi yerine sıvı soğutma attım