Sorum Var ?

Batuhan AKÇA

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
77
1682323898626.png

Asus rog strix b550 f gaming ana kartım var bluetoth driveri yüklesem kablosuz kulaklıgımı kullanabilirmiyim ana kartın kendisinde varmıdır
Arkadaşlar bide ekran görüntüsü alırken neden 2 tane masaüstü oluyor nasıl düzeltebilirim ?

Ravenloft

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
15
Sanırım anakartın wifi modeli değil. Direkt anakartına bağlayamazsın. Kulaklığın bağlantı için bir dongle'ı varsa bağlayabilirsin. Yada internetten bluetooth dongle alıp kulaklığını eşleyip bilgisayarında kullanabilirsin.

cptlykiaa

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
129
hocam normal telofonun yanında geldi kulaklık telofonumda müzik dinlerken kullanıyorum bilgisayar bluetoth driveri yüklersem kablosuz baglanamazmıyım
arkadaşın dediği gibi harici bi bluetooth aygıtı alıp pcye takmanız lazım anakartta desteği yok sanırsam.

Ekli dosyayı görüntüle 20008
Asus rog strix b550 f gaming ana kartım var bluetoth driveri yüklesem kablosuz kulaklıgımı kullanabilirmiyim ana kartın kendisinde varmıdır
Arkadaşlar bide ekran görüntüsü alırken neden 2 tane masaüstü oluyor nasıl düzeltebilirim ?
2 tane masaüstü gözükmesinin sebebi 2 monitörden dolayı, print screen yerine ekran alıntısı veya lightshot gibi bi uygulama kullanırsanız ss alacağınız yeri seçip atabilirsiniz.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri