Soru Sorum Var

Zwaige

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
524
Arkadaşlar askere giden arkımın hediye ettiği pc 250gb ve bişey indirrken yönetici hesabı soruyor buna kingston 1tb ssd almayı düşünüyorum alınca ve öbürünün yerine bunu tkaınca bilgiler öbür ssd demi kalır ? Oturum hesabı silinir mi yani ssd değiştiğimden kendş oturumumu açmam gerekir mi. Cevaplarınızı bekliyorum.

acik

acil ( arka ulasamıom )

Sh4d0w

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
125
Arkadaşlar askere giden arkımın hediye ettiği pc 250gb ve bişey indirrken yönetici hesabı soruyor buna kingston 1tb ssd almayı düşünüyorum alınca ve öbürünün yerine bunu tkaınca bilgiler öbür ssd demi kalır ? Oturum hesabı silinir mi yani ssd değiştiğimden kendş oturumumu açmam gerekir mi. Cevaplarınızı bekliyorum.

acik

acil ( arka ulasamıom )
ssd değiştirirseniz içindeki bilgiler diğerinde kalır takcağınız ssd ye windows kurarsanız kendi bilgilerinizi girebilirsiniz

KS

Zwaige

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
524
ssd değiştirirseniz içindeki bilgiler diğerinde kalır takcağınız ssd ye windows kurarsanız kendi bilgilerinizi girebilirsiniz
yani ssd değişince herşey format hibi olcak ve bişey indirirken şifre sormicak ?

KS

Zwaige

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
524
hayır sormaz bütün bilgiler eski ssd de kalır
tekrar rahatsız ediyoeum kusura bakmayın ssd takımını yt den izleyip kendim yapabilir miyim ? bide kesin dimi pc sıfır gibi olcak ben kurcam herşeyi

Sh4d0w

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
125
tekrar rahatsız ediyoeum kusura bakmayın ssd takımını yt den izleyip kendim yapabilir miyim ? bide kesin dimi pc sıfır gibi olcak ben kurcam herşeyi
Sorun değil hocam. Yapabilirsiniz hocam kolaydır bilgisayar laptop ise biraz zorlayabilir sadece. Evet hocam sıfır gibi olcak tekrardan win10 kurmalısınız yada başka bir işletim sistemi

KS

Zwaige

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
524
Sorun değil hocam. Yapabilirsiniz hocam kolaydır bilgisayar laptop ise biraz zorlayabilir sadece. Evet hocam sıfır gibi olcak tekrardan win10 kurmalısınız yada başka bir işletim sistemi
yok hocam masaüstü w10 key alacağım bi siteden usb dende kuracağı fakat ilk pc olcağından nasıl kurulur vs hiç bilgim yok yt den izleyip ypamaya calıscma

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri