- Tepki
- 1
Merhabalar, öncelikle benim sorunum PUBG oyunu oynarken oyunun ilerleyen dakikalarında sürekli crash hatası alıp oyundan atması önerebileceğiniz temel her şey tamam
Bilgisayarı formatlayıp farklı sürüm kurdum
Bios güncelledim
Yeni ssd aldım
Ekran kartımda bir sıkıntı yok
Zotac rtx 2060
2x8 3000mhz xpg adata
R5 2600
600w psu
480GB Toshiba SSD
Sistem ekran kartı hariç teknobiyotik hazır sistem
2x8 3000mhz ram kullanıyorum xpg adata marka birini çıkarıp denediğimde oyundan crash vererek atmayı azalttı iki ramide ayrı ayrı tek denedim fakat bu seferde 60 70 fps alıyorum ve hiç memnun değilim sorun sizce ramimda mi ram slotumda mı nasıl anlayabilirim emin olduğum an ram alacağım ama sıkıntı hangisinde emin olabileceğim bir yöntem bulamadım yardımcı olabilir misiniz bu arada oyunda grafik sıkıntılarıda oluyor böyle milisaniyelik çimenlerde olsun ağaçlarda olsun yeşillenmeler tüm ekran yeşillenmesi fakat bu oyunu oynadıkça ilerleyen dakikalarda olan bir sıkıntı grafik bozulmaları ve sürekli olmuyor
Bilgisayarı formatlayıp farklı sürüm kurdum
Bios güncelledim
Yeni ssd aldım
Ekran kartımda bir sıkıntı yok
Zotac rtx 2060
2x8 3000mhz xpg adata
R5 2600
600w psu
480GB Toshiba SSD
Sistem ekran kartı hariç teknobiyotik hazır sistem
2x8 3000mhz ram kullanıyorum xpg adata marka birini çıkarıp denediğimde oyundan crash vererek atmayı azalttı iki ramide ayrı ayrı tek denedim fakat bu seferde 60 70 fps alıyorum ve hiç memnun değilim sorun sizce ramimda mi ram slotumda mı nasıl anlayabilirim emin olduğum an ram alacağım ama sıkıntı hangisinde emin olabileceğim bir yöntem bulamadım yardımcı olabilir misiniz bu arada oyunda grafik sıkıntılarıda oluyor böyle milisaniyelik çimenlerde olsun ağaçlarda olsun yeşillenmeler tüm ekran yeşillenmesi fakat bu oyunu oynadıkça ilerleyen dakikalarda olan bir sıkıntı grafik bozulmaları ve sürekli olmuyor
Son düzenleme: