Bu bilgisayarı ben ve arkadaşım aynı zamanda aldık. Benim ekran kartımdan bayağı yüksek ses geldiği için ilk buradan dı şikayetim onun sonrasında işlemci hızım 0,52 ghz'de sabit kalıyordu bunlar birleşince gaming.gen ümraniye şubesine götürüp tüm şikayetlerimi mail üzerinden videolu kanıtlı bir şekilde attım teslim ettim. 3 gün sonra bana geri almamı söylediler sorunların düzeltiğini sorunun montajlama da ve fanlarda olduğunu. Tamam diyip ümraniye de ki yerlerinden çıkıp evime şişliye gittim test ettim boşta işlemci 80 derecede çalışıyor battlefield girip arkadaşımla deniyorum aynı ayarlar aynı pc o 64 derece maximum görüyorken ben 80 dereceleri görüyorum ve fps drop yaşıyorum. Tekrar belirttim teknik destek çalışanı anydesk ile bilgisayarıma bağlanıp normal olmadığını geri getirin gerekli işlemleri yapalım değiştirelim işlemciyi vesaire diye söylediler. Ekran kartında ki ses için de servise gitmesini istedim 4 kere yol yaptım taksiyle yapmak zorunda kaldım kargoya verince hasar görür diye. Hiç bir maduriyetim karşılanmadı. İade için konuştuğumda iadenin imkansız olduğunu ürünlerinin faturalarının tek tek işlendiğini sorunsuz ürünlerin iade olmayacağını söylüyorlar. Tüketici hakları mahkemesine başvurmayı düşünüyorum bana bu konuyla ilgili yardımcı olabilecekler var mı?