Soru Sosyal Medyadaki Ucuz Projeksiyonlar ?

erenkut

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
17
Bu sosyal medya da 2-4 bir arası 4k olduğunu iddia eden ama 4k olmayan projeksiyonları hepiniz görmüşsünüzdür. Bu projeksiyonlardan almak ne kadar mantıklı? Bende hoparlör var fakat ekran biraz daha büyük olsun istiyorum ve 27" monitör kullanıyorum fakat daha büyük ekranda iyi bir kalite de izlemeyi istiyorum bunu da duvara yansıtarak çözebileceğimi düşünüyorum. Aranızda var mı alıp da kullanmış olan?

Arthur Morgan

Co Admin
Co Admin
Tepki
2,116
Modele göre değişir ucuz projeksiyonların geneli çok düşük kalitede ve çabuk bozulabilen ürünler. Amaç sadece birşeyler izlemekse en azından bilinen bir markanın uygun fiyatlı ürünlerine bakmak daha mantıklı.

KS

erenkut

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
17
Modele göre değişir ucuz projeksiyonların geneli çok düşük kalitede ve çabuk bozulabilen ürünler. Amaç sadece birşeyler izlemekse en azından bilinen bir markanın uygun fiyatlı ürünlerine bakmak daha mantıklı.
Tabiki öyle fakat hiç para veresim gelmiyor 1-2 film izleyeceğim diye :D

omerlutfiulker

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
482
hocam bence kendı cevanızı kendınız vermıssız . bır ıkı fılm ızlemek ıcın kalıtesız urun alıp paranız sokaga atmanın ır anlamı yok bence kendınıze mantıklı bır butce ayırın ve alısverısınız o sekılde yapın yada aksıyonlara gırmeyın

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri