Şöyle Bir Fırsat Buldum: Bizde Hesaplı Güvenilir mi?

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,366
Siteden hiç alışverişimiz olmadı. O yüzden emin konuşmamak ile birlikte ASUS DUAL RTX 3070 alacağınıza

12.399 TL üç fanlı Gigabyte RTX 3070 Eagle modeli var. Neden onu tercih etmiyorsunuz?

https://www.hepsiburada.com/gigabyt...t-rgb-led-nvidia-ekran-karti-p-HBCV000034DSIQ

1670251750446.png

n7cati

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
225
KS

Beratyildiz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
30
Diğer sitelerle arasında az fark var zaten, büyük bir fırsat değil azcık daha ödeyip bilindik bir siteden alın hocam..
Haklısınız teşekkür ederim

Siteden hiç alışverişimiz olmadı. O yüzden emin konuşmamak ile birlikte ASUS DUAL RTX 3070 alacağınıza

12.399 TL üç fanlı Gigabyte RTX 3070 Eagle modeli var. Neden onu tercih etmiyorsunuz?

https://www.hepsiburada.com/gigabyt...t-rgb-led-nvidia-ekran-karti-p-HBCV000034DSIQ

Ekli dosyayı görüntüle 12289
Asus ile arasında ne gibi farklar var

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234

Ekli dosyayı görüntüle 12289
Hocam fiyat konusunda haklısınız ben model olarak soruyorum. Eagle modelleri diğer modellere göre sıcaklık olarak kötü kalmıyor mu ?

Site konusunda da farklı yerlerde alışveriş yapıp bir sorun çıkmadığını belirten çok insan var. Güvenilir diye düşünüyorum ama aynı şeyi bende düşünüp daha pahalı olsun garanti olsun dedim ve işlemcimi Teknobiyotik'ten aldım.

n7cati

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
225
Haklısınız teşekkür ederim

Asus ile arasında ne gibi farklar var
Hocam bence asus alın , bende gigabyte ekran kartı var ve soğutma olarak iyi değil bence asusa göre , 5-6 saat kullanıp oyun vs girin mesela yada oyunda 1-2 saatten uzun bir süre kalın fps git gide düşüyor bence asus veya msi tercih edin

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,257

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,366
Hocam fiyat konusunda haklısınız ben model olarak soruyorum. Eagle modelleri diğer modellere göre sıcaklık olarak kötü kalmıyor mu ?

Site konusunda da farklı yerlerde alışveriş yapıp bir sorun çıkmadığını belirten çok insan var. Güvenilir diye düşünüyorum ama aynı şeyi bende düşünüp daha pahalı olsun garanti olsun dedim ve işlemcimi Teknobiyotik'ten aldım.

Eagle modeli yük altında 68-74 derece arası seyrediyor. DUAL'e göre sıcaklıkları 6-8 derece daha fazla. Ancak mesh + hava alan bir kasa kullanılıyorsa tercih edilebilir.

• Örnek Test Videosu:

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234
Arada ki fiyat farkına değecek bir sıcaklık farkı yok tabii ki ama arada ki fiyat farkı az olsaydı ben Eagle tercih etmezdim. 74 Derece kullanılamaz bir sıcaklık değil iyi ama 3 fan biraz gösteriş gibi kalıyor.

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,257
Arada ki fiyat farkına değecek bir sıcaklık farkı yok tabii ki ama arada ki fiyat farkı az olsaydı ben Eagle tercih etmezdim. 74 Derece kullanılamaz bir sıcaklık değil iyi ama 3 fan biraz gösteriş gibi kalıyor.
Eagle modelini bir arkadaşımıza aldık aida64 testinde 61 dereceyi geçmedi aynı şekilde furmark testinde max 63 dereceyi gördü hava akışı da çok önemli kasa olarak dark maxima v20 kullanıyordu.

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234
Aynı modeli bir arkadaşımıza aldık aida64 testinde 61 dereceyi geçmedi aynı şeilde furmark testinde max 63 dereceyi gördü hava akışı da çok önemli kasa olarak dark maxima v20 kullanıyordu.
Diğer etkenler de önemli tabii ki ama ben sadece kart olarak belirttim. Yoksa Eagle da kullanılamaz değil yani.

KS

Beratyildiz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
30
Asusun bu modelide Yük altında 73-74 dereceyi görebiliyor.

Kusura bakmayın tam anlayamadım sizleri hangisini tercih etmeliyim

Diğer etkenler de önemli tabii ki ama ben sadece kart olarak belirttim. Yoksa Eagle da kullanılamaz değil yani.
Hangisini tercih etmeliyim

Eagle modeli yük altında 68-74 derece arası seyrediyor. DUAL'e göre sıcaklıkları 6-8 derece daha fazla. Ancak mesh + hava alan bir kasa kullanılıyorsa tercih edilebilir.

• Örnek Test Videosu:

Hangisini tercih etmeliyim

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri