Şöyle bir önerim var!

badqat55

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Sistemi anlatıyorum PC Hocası platformu bunu gerçekleştirebilirse gayet güzel bir şekilde güvenilir ve uygun 2.el pc toplanabilir.

Adım 1

Üyeler sisteme girer ve talep ettikleri marka model bilgisi ile istek oluştururlar

Adım 2

Karşı tarafta elinde 2. El veya sıfır ürünü var ise bu isteğe cevap yazar taraflar aralarında anlaşır

Adım 3

Anlaşma sonrası Pch (garaj vs sistem ismi değişebilir.) taraflardan 2.el donanımı test için test ücreti ile beraber alır. Test sonuçları 2 taraf ile paylaşır. Alıcı alacağını beyan ettiğinde satıcıya ücreti gönderir makbuzu pch e gönderir pch ürünü alıcıya gönderir.

Böyle denetimli ve saydam test sonuçlarını alabileceğimiz güvenilir bir platform olması hepimizin içi rahat bir şekilde 2.el alışveriş yapmamızı sağlayacaktır.

Ekstra bir fikrim daha var!

Hocalarım bazı arkadaşlarımız ufak ufak indirimden yakaladıkları parçaları topluyorlar eksik parçaları beklerken f/p sistem çıkıyor ve bunu almak iin yeterli bütçeleri oluşturamayabiliyorlar.

Önerim şu;

Sistemleri çıkardığınızda her parça için ayrı ayrı fiyatlandırma yapabilirseniz içinden sadece bizde eksik olan parçaları da uygun bir şekilde alabiliriz diye düşünüyorum.

Böyle sistemlerin oluşturulmasını istiyorsanız mesajı beğenin önerilerinizi sunun ve elimizden gelen en iyi sonucu çıkaralım belki böyle bir sistemden aramızdan birkaç arkadaşa da istihdam oluşturabiliriz.

Moderatörün son düzenlenenleri:

Mertay

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
948
Fikir güzel. Ancak sanki angarya yük biraz fazla gibi. pc hocası kabul eder mi bilemedim adamların yoğunluk ve iş durumuna da bağlı. Ama böyle bir sirkülasyon çok güzel olurdu.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri