Şöyle Güzelinden Bir Bilgisayar Hayali

Ly.

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Selam dostlar

Bilgisayarda oyun oynarken kasınca oyuna ALT+F4 atıp kendime sistem bakıyorum ( alcağımdan değil :D ) sonra işleri ciddiye bindirip 5-6 saat araştırma yaptım ve kendime bilgisayar topladım bu bilgisayarı bu yazın sonunda almayı planlıyorum sizce alınırmı değermi ? Fiyat performansmı, daha iyileri varmıdır merak ettim

parça değişimi önerisinde bulunursanız sevinirim

Mkann

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
682

Selam dostlar

Bilgisayarda oyun oynarken kasınca oyuna ALT+F4 atıp kendime sistem bakıyorum ( alcağımdan değil :D ) sonra işleri ciddiye bindirip 5-6 saat araştırma yaptım ve kendime bilgisayar topladım bu bilgisayarı bu yazın sonunda almayı planlıyorum sizce alınırmı değermi ? Fiyat performansmı, daha iyileri varmıdır merak ettim

28kya çok daha iyi bilgisayar toplanır

KS

Ly.

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3

28kya çok daha iyi bilgisayar toplanır

iyi hoşta amd ryzen 5 5600 ile 3080 darboğaz yapmaz mı

benim sistemde 4000 mhz 32 gb ram bulunuyor bu sistemlerde 3600 16 gb ve ssd tarafında büyük bir fark var bence en büyük fark 3080 olması

Mkann

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
682
iyi hoşta amd ryzen 5 5600 ile 3080 darboğaz yapmaz mı

benim sistemde 4000 mhz 32 gb ram bulunuyor bu sistemlerde 3600 16 gb ve ssd tarafında büyük bir fark var bence en büyük fark 3080 olması
attığım sistemlerde sadece ram farkı var onuda özelleştirerek yapabilirsiniz. BLADE 3080 için konuşuyorum

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,637
Selam dostlar

hocam ilk önce itopyada sistem toplama yeri gercekten güzel ama FİYAT olarak baya ucuyorlar , 28k Daha Daha Güzel Sistemler Toplanır

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri