Şöyle iyisinden kulak içi kulaklık önerisi :>

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mustafa Berkay Çirak

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
İyi akşamlar pek sevgili arkadaşlar. 3 yıl boyunca kullandığım kulaklığımı kaybettim ve şuan piyasada ki iyi kulaklıklardan bihaberim velhasılkelamı fiyat farketmeksizin kaliteli bir kulak içi kulaklık arıyorum. Telefon için kullanacağım özellikle istediğim yüksek desibel ve bass özelliği. Bass olmasa da olur ancak yüksek desibel olmalı <3

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
KS

Mustafa Berkay Çirak

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Mustafa Berkay Çirak' Alıntı:
İyi akşamlar pek sevgili arkadaşlar. 3 yıl boyunca kullandığım kulaklığımı kaybettim ve şuan piyasada ki iyi kulaklıklardan bihaberim velhasılkelamı fiyat farketmeksizin kaliteli bir kulak içi kulaklık arıyorum. Telefon için kullanacağım özellikle istediğim yüksek desibel ve bass özelliği. Bass olmasa da olur ancak yüksek desibel olmalı <3

Yani 800 - 1500 tl arasında bir fiyat alabilirim sizden ancak kablolu veya kablosuz zerre fark etmez. Hangisinin desibel olarak sesi fazla hangisinin net ve dış sesi kesme özelliği daha baskın ise onu sipariş edicem. En kısa zamanda döner misiniz :p

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Önerinizi yapacağım.

TR 'de bulabilseydim Panasonic RZ-S500W veya Nothing Ear 1 önerecektim ama yoklar.

TR 'de yok ama Hepsiburada.com 'da yurtdışından ürün kategorisinde 1400 TL bandında Earfun Air Pro ürününü önerebilirim size. NOT : Üründe EQ vb. için yazılım yok bilginiz olsun. Stok haliyle oldukça kaliteli bir sese sahip ürünlerden birisidir.

Piyasada üst seviye kulak içi kulaklıkların hepsi kablosuz bu yüzden kablolu çok bir öneri yapamıyorum. Bulabildiğim en mantıklı ürün Asus ROG Cetra ürünü ama ürünün bağlantısı USB Type-C.

KS

Mustafa Berkay Çirak

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Önerinizi yapacağım.

TR 'de bulabilseydim Panasonic RZ-S500W veya Nothing Ear 1 önerecektim ama yoklar.

TR 'de yok ama Hepsiburada.com 'da yurtdışından ürün kategorisinde 1400 TL bandında Earfun Air Pro ürününü önerebilirim size. NOT : Üründe EQ vb. için yazılım yok bilginiz olsun. Stok haliyle oldukça kaliteli bir sese sahip ürünlerden birisidir.

Piyasada üst seviye kulak içi kulaklıkların hepsi kablosuz bu yüzden kablolu çok bir öneri yapamıyorum. Bulabildiğim en mantıklı ürün Asus ROG Cetra ürünü ama ürünün bağlantısı USB Type-C.

CX 400BT aldım ama şimdi de baktım bunun desibeli 94 desibel gözüküyor 2 sene önce aldığım MDR-XB50 var bunun bile desibeli 106. Bu verdiğiniz siteden almıştım üye olmadan şimdi iade de yapamadım :D

KS

Mustafa Berkay Çirak

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
db değerine bakmayın. Önemli olan o seviyede nasıl bir ses kalitesi sunduğudur.

Hocam kusura bakmayın işim düşünce yazıyorum sadece ama ben yine her zamanki gibi tavsiyenize uyup CX400BT modelini aldım bu konuşmayı yaptığımız zaman velhasıl kelamı kullandım iyi güzel dediğim gibi son ses seviyesi çok tatmin etmedi ama ses kalitesi gerçekten güzel. Soracağım odur ki telefonumu sıfırlamak zorunda kaldım ancak bundan önce cihaz ile telefonun arasındaki bağı vesaire ellemedim bluetooth dan unutturmadım cihazı direk sıfırladım ve tekrar telefona uygulamayı kurup denediğimde ise cihaz hiç bir müdahale olmadan kendi kendine telefon üzerinden gönderdiğim bağlanma isteğini reddediyor. Bluetooth üzerinden de deneyince aynı şey yani bağlantı isteği cx400bt tarafından reddedildi diyor :( Sağ taraftaki kulaklık ana kulaklık olması lazım onu şarza takınca solda gidiyor ancak solu şarza takınca sağ gitmiyor ve şuan sağ taraf kırmızı sol taraf mavi yanıyor neden acaba ne yapmamız lazım :((

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri