Steam de kısıtlamayı nasıl kaldırabilirim yada indirme ülkesini mi değiştirmeliyim1-Test yaptığınız lokasyonu doğru seçin.
2-İndirme yaptığınız site indirme hızını kısıtlayabilir veya sabit bir indirme hızı sunabilir.
Öncesinde 40 mb/sn ye kadar çıkıyordu Şimdi ise böyle bir durum olduSteam, Epic ya da Game Loop gibi araçlar da hız farkı illaki olur sunucuları hangi hızı verirse onu alırsınız ama siz yinede müşteri hizmetlerinden bi modemi bağlantıyı resetletip öyle deneyin.
Önceden böyle bir problemin yoksa steam ın sunucularıyla alakalı olabilir. Arka planda internet tüketen uygulamalar var ise kapatın . Dilerseniz indirmede ülke değişikliği yapın ama değişeceğini zannetmiyorum. Öncelikle modemi yeniden başlatın. Yada ağ bağlantılı hataları düzelten bir uygulama var onu kullanmayı deneyebilirsin.(programı daha önce kullanmadım iyi bir araştır.) Forumda o program hakkında bir konu aç kullanan varsa yardım edecektir. NetAdapter Repair programın ismi internette araştırma yaparken ping ve indirme hızılarının düzeldiğini söyleyen kullanıcılar var .Steam de kısıtlamayı nasıl kaldırabilirim yada indirme ülkesini mi değiştirmeliyim