- Tepki
- 0
arkadaşlar selam ücretsiz bir şekilde spiderman için nerden yama indirebilirim
yo hayır oyun steam de mevcut hediye olarak geldi ama yamayı nerden indireceğimi bulamadımYama için link istemiş bildiğim kadarıyla crack için yasak ama sorun olursa modlar kapatır zaten konuyu cevaba
Eski remastered oyunlarda TG yama kullanıyorum ama muhtemelen kısa sürede cikaramazlar bakabilirsiniz oyunlarına, diğer internet sitelerinin güvenliğinden emin olup indirme yapmanızı ben de tavsiye ederim oyun yeni fırsatçı siteler yerini almıştır çoktan.yo hayır oyun steam de mevcut hediye olarak geldi ama yamayı nerden indireceğimi bulamadım
Arkadaşım yukarıdaki ücretli yamayı aldı herhangi bir sorun yaşamadı sadece aylık 35₺ gibi bir ücreti var bir kaç tane gözüme çarpan oyun içinde yama mevcut eğer ki o oyunları oynamayıp oynuycaksaniz da güzel bir fiyata gelmiş oluyor.Konuyu tekrar hortlatmis gibi oldum ama Spiderman Steamden inmek üzere varmı güvenilir bir siteden yama bulabilen TG yamaya baktım yok rastgele indirmeye çekindim
Vay be yama sektörü de ücretliye dönmüş, alternatif gelmezse son çare bakacağım hocam. Sadece Spiderman için lazım diğer oyunları ingilizce de oynarım sorun olmazArkadaşım yukarıdaki ücretli yamayı aldı herhangi bir sorun yaşamadı sadece aylık 35₺ gibi bir ücreti var bir kaç tane gözüme çarpan oyun içinde yama mevcut eğer ki o oyunları oynamayıp oynuycaksaniz da güzel bir fiyata gelmiş oluyor.
virüs olmadıktan sonra yararlı aslında.Bu tür konularda bilgi vermek yasak diuebiliyorum sanki ama.. ?
Galiba yasak değil olsa kapatırlardı konuyu zaten.virüs olmadıktan sonra yararlı aslında.