Spider-man pc remastered Türkçe yama

mrkurtulduyedek

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
arkadaşlar selam ücretsiz bir şekilde spiderman için nerden yama indirebilirim

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Bu tür konularda bilgi vermek yasak diuebiliyorum sanki ama.. ?

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
Yama için link istemiş bildiğim kadarıyla crack için yasak ama sorun olursa modlar kapatır zaten konuyu cevaba

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
yo hayır oyun steam de mevcut hediye olarak geldi ama yamayı nerden indireceğimi bulamadım
Eski remastered oyunlarda TG yama kullanıyorum ama muhtemelen kısa sürede cikaramazlar bakabilirsiniz oyunlarına, diğer internet sitelerinin güvenliğinden emin olup indirme yapmanızı ben de tavsiye ederim oyun yeni fırsatçı siteler yerini almıştır çoktan.

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
Konuyu tekrar hortlatmis gibi oldum ama Spiderman Steamden inmek üzere varmı güvenilir bir siteden yama bulabilen TG yamaya baktım yok rastgele indirmeye çekindim

ibrahimdeneme

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
60
Konuyu tekrar hortlatmis gibi oldum ama Spiderman Steamden inmek üzere varmı güvenilir bir siteden yama bulabilen TG yamaya baktım yok rastgele indirmeye çekindim
Arkadaşım yukarıdaki ücretli yamayı aldı herhangi bir sorun yaşamadı sadece aylık 35₺ gibi bir ücreti var bir kaç tane gözüme çarpan oyun içinde yama mevcut eğer ki o oyunları oynamayıp oynuycaksaniz da güzel bir fiyata gelmiş oluyor.

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
Arkadaşım yukarıdaki ücretli yamayı aldı herhangi bir sorun yaşamadı sadece aylık 35₺ gibi bir ücreti var bir kaç tane gözüme çarpan oyun içinde yama mevcut eğer ki o oyunları oynamayıp oynuycaksaniz da güzel bir fiyata gelmiş oluyor.
Vay be yama sektörü de ücretliye dönmüş, alternatif gelmezse son çare bakacağım hocam. Sadece Spiderman için lazım diğer oyunları ingilizce de oynarım sorun olmaz

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri