Öneri Spor Için Kulak Içi Kulaklık

sancar

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
55
jbl tune 720bt kullanıyorum ama bir çok sebebten dolayı değiştirme kararı aldım
1-kulak üstü kulaklık kafamda iz yaptı
2-ses seviyesi ve bass ları yeterli gelmiyor
3- fiyatına göre hiçbir özelliği yok gürültü engelleme gibi
yaklaşık 2 sene kullandım artık spora başladım bana dışarı çok ses vermiyecek,ses seviyesi çok yüksek ,gürültü engelleme olan ,tere dayanıklı ve kulaktan rahat rahat düşmeyecek bir kulak içi kulaklık lazım airpods görünümüne benzer olursa güzel olur ama şart değil her türlü öneriye açığım sade dursun beyaz veya siyah rengi olsun birde kulaklığın menzili biraz uzun olursa tadından yenmez bütçe:3k veya 3k nın altında

GravediggerDemon

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
104
Spor için 1 yıldır bunu kullanıyorum, ses, bass, mikrofon, şarj ve gürültü engelleme konusunda gayet başarılı, arkadaşıma da Q30 aldık sanırım o da çok memnun spor için kullanmasa da, tek sorunu biraz terleme yapıyor, zaten havlunu yanında tuttuğun için 10 saniyede silip tekrar rahat rahat kullanabiliyorsun, kafa bandı da rahat asla iz felan yapmaz günde 2 saat kadar kullanıyorum bir sorun olmadı, belirttiğin bütçeden 500tl fazla ama sorun olmaz sanırım dediğim gibi tek eksisi biraz terleme yapıyor ama kolay silindiği için havluyla, dert etmiyorsun pek

KS

sancar

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
55
anker liberty 4nc veya qcy melobuds pro silikonlu düsünğyorum silikonsuz kulaklıklar çok düşcekmiş gibi hissettiriyo bende ve harbidende düsüyo kulak yapım uygun değil sanırım

GravediggerDemon

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
104
anker life P3 ümde var, spor yaparken daha önce onu kullanıyordum ama silikonlu kulaklarda terleme yapınca kayıyor ne yazıkki, önerebileceğim en iyisi anker space one, kulaküstü olmasının ayrıcalığı olarakda kulakiçi kulaklıklara göre daha iyi bass,ses ve gürültü engelleme sunması

KS

sancar

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
55
anker life P3 ümde var, spor yaparken daha önce onu kullanıyordum ama silikonlu kulaklarda terleme yapınca kayıyor ne yazıkki, önerebileceğim en iyisi anker space one, kulaküstü olmasının ayrıcalığı olarakda kulakiçi kulaklıklara göre daha iyi bass,ses ve gürültü engelleme sunması
ozaman dışarda kullanım için qcy melobuds pro alim düz aşırı pahalı değil biraz daha derileri eskisin ondan sonra önerdiğin kulaküstünğ alim inceleyip teşekkürler yardımın için

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri