kokteyl ne alakaGimlet?
kablosuz kulak üstü kulaklık istiyor kuzenimGimlet?
kokteyl ne alaka
hocam kullanmadım ama https://www.trendyol.com/beats/stud...kablosuz-kulak-ici-kulaklik-siyah-p-154039661 bu markayı önerebilrim bütçe üstü biraz olmadı iade edersiniz zaten
510bt veya 540bt. Gorilla Faruk falan da kullanıyor bayağı güzel.basslarının iyi olması lazım bassları iyi olcak ama sesler boğuk olmicak bütçe 2000 tl altı
O şekilde aratılınca Kokteyl çıkıyor hocam. Herkes "Gimlet Kulaklık" diye aratmaz.Evet kokteyl ne alaka? Kulaklık önerdim.
Aaa :d bende kulaklık çıkıyoeO şekilde aratılınca Kokteyl çıkıyor hocam. Herkes "Gimlet Kulaklık" diye aratmaz.
Ekli dosyayı görüntüle 22883
Google'nın güzelliği. İlgili kelime ile alakalı en çok girdiğin siteleri ilk sırada gösteriyorAaa :d bende kulaklık çıkıyoe
kulaklığı biliyorum hocamda kuzenim diyorki kadın kulaklığına benziyor diyor (yumruk atıp dövesim geldi cocuğu neyse) kulak içi istemiyormuşO şekilde aratılınca Kokteyl çıkıyor hocam. Herkes "Gimlet Kulaklık" diye aratmaz.
Ekli dosyayı görüntüle 22883
510bt ve 540bt en fp olanlar. Şu anda 510bt kullanıyorum memnunum.kulaklığı biliyorum hocamda kuzenim diyorki kadın kulaklığına benziyor diyor (yumruk atıp dövesim geldi cocuğu neyse) kulak içi istemiyormuş
kuzenim diyorki 560 alcam 510 da kullanım süresi artıyorsa ses kalitesi düşüyor diyor510bt ve 540bt en fp olanlar. Şu anda 510bt kullanıyorum memnunum.
510 560dan daha iyi ama yenilerde 540 çıktı diye biliyorum. O daha iyi. Ama 510 en fp olanı olabilir.kuzenim diyorki 560 alcam 510 da kullanım süresi artıyorsa ses kalitesi düşüyor diyor
ve sanırsam burda model düştükce modeldeki sayılar modelin teknolojisi kalitesi artıyor sanırsam değilmi ? jblde öle gibi cünkü 510 daha iyi
ama gimlete bunu dedi ya kulaklık önermek istemedim burda kuzen bitti bendekulaklığı biliyorum hocamda kuzenim diyorki kadın kulaklığına benziyor diyor (yumruk atıp dövesim geldi cocuğu neyse) kulak içi istemiyormuş
O zaman kuzenine selamı mı iletkulaklığı biliyorum hocamda kuzenim diyorki kadın kulaklığına benziyor diyor (yumruk atıp dövesim geldi cocuğu neyse) kulak içi istemiyormuş
Aa naber kuzenO zaman kuzenine selamı mı ilet![]()
İyi kuzi senden neaberAa naber kuzen
ŞQEPWPWĞWĞ
Cidden kuzen misinizİyi kuzi senden neaber![]()
Yok değilizCidden kuzen misiniz