Ssd arıyorum

Vegien

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
Çok yüksek hızlı 1tb ssd arıyorum. 2300 tlyi geçmemeli. En hızlı en uzun ömürlü f/p ssd önerilerinizi bekliyorum

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,762

lckyvg

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,305
Çok yüksek hızlı 1tb ssd arıyorum. 2300 tlyi geçmemeli. En hızlı en uzun ömürlü f/p ssd önerilerinizi bekliyorum
Çağdaş hoca samsung önerisi uzun ömürlü kaliteli. Bütçe ve anakartınızın desteklediği PCIe belirtirseniz daha isabetli öneriler sunulabilir.

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,762
Çağdaş hoca samsung önerisi uzun ömürlü kaliteli. Bütçe ve anakartınızın desteklediği PCIe belirtirseniz daha isabetli öneriler sunulabilir.
İmzada anakart aşağıdaki ürün yazıyor;

KS

Vegien

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
Kioxia exceria pro
KC3000
Kingston Fury Renegade
Bunlardan daha mı iyi samsung bunlar daha hızlı görünüyor da

lckyvg

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,305
İmzada anakart aşağıdaki ürün yazıyor;
Muhtemelen odur hocam, sadece bazen başka sistemler için isteyebiliyorlar. Emin olmak adına sordum.

Kioxia exceria pro
KC3000
Kingston Fury Renegade
Bunlardan daha mı iyi samsung bunlar daha hızlı görünüyor da
Uzun ömür ve kalite olarak Samsung ssd konusunda çok iyi marka.

KS

Vegien

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
Zamanında ben ilk kez kasa toplayacakken başlık açmıştım Uğur hoca ssd ye kc3000 yazmıştı. Ben de demiştim samsung 980 pro alsam nasıl olur. O dedi ki sırf adı var diye almaya karşıyım ben. Bugün de başka bi yerde 980 pronun kronik sorunlu olduğunu okudum yalan mı gerçek mi bilemem. Millet fanboyluk mu yapıyor trollüğüne mi yazıyor belli olmaz. Ben hiç düşünmeden 980 pro çekerdim de geçen de bi indirim gördüm kioxia da 1889 tl hızlar efsane. Kafam karışık.

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234
Zamanında ben ilk kez kasa toplayacakken başlık açmıştım Uğur hoca ssd ye kc3000 yazmıştı. Ben de demiştim samsung 980 pro alsam nasıl olur. O dedi ki sırf adı var diye almaya karşıyım ben. Bugün de başka bi yerde 980 pronun kronik sorunlu olduğunu okudum yalan mı gerçek mi bilemem. Millet fanboyluk mu yapıyor trollüğüne mi yazıyor belli olmaz. Ben hiç düşünmeden 980 pro çekerdim de geçen de bi indirim gördüm kioxia da 1889 tl hızlar efsane. Kafam karışık.
Fiyatlarda tercihleri etkileyebiliyor. Uğur hoca önerdiyse bir bildiği vardır. O zaman KC3000 daha ucuzsa alın demiş olabilir. Samsung adı olduğundan dolayı herkes öneriyor orası da var. 980 Pro kötü değil ama dediğim gibi fiyatlar tercihleri etkiler.

KS

Vegien

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
Fiyatlarda tercihleri etkileyebiliyor. Uğur hoca önerdiyse bir bildiği vardır. O zaman KC3000 daha ucuzsa alın demiş olabilir. Samsung adı olduğundan dolayı herkes öneriyor orası da var. 980 Pro kötü değil ama dediğim gibi fiyatlar tercihleri etkiler.
Aynen fiyattan demiş olabilir çünkü ben ona sorduğumda kc3000 2500 tl mi neydi 980 pronun 500 gb ı 1900 dü. Belki ondan demiştir

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri