Çağdaş hoca samsung önerisi uzun ömürlü kaliteli. Bütçe ve anakartınızın desteklediği PCIe belirtirseniz daha isabetli öneriler sunulabilir.Çok yüksek hızlı 1tb ssd arıyorum. 2300 tlyi geçmemeli. En hızlı en uzun ömürlü f/p ssd önerilerinizi bekliyorum
İmzada anakart aşağıdaki ürün yazıyor;Çağdaş hoca samsung önerisi uzun ömürlü kaliteli. Bütçe ve anakartınızın desteklediği PCIe belirtirseniz daha isabetli öneriler sunulabilir.
Muhtemelen odur hocam, sadece bazen başka sistemler için isteyebiliyorlar. Emin olmak adına sordum.İmzada anakart aşağıdaki ürün yazıyor;
![]()
Asus Prime B660M-K D4 Intel LGA1700 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus Prime B660M-K D4 Intel LGA1700 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Prime B660M-K D4 Intel LGA1700 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 3.099,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Uzun ömür ve kalite olarak Samsung ssd konusunda çok iyi marka.Kioxia exceria pro
KC3000
Kingston Fury Renegade
Bunlardan daha mı iyi samsung bunlar daha hızlı görünüyor da
bende öneririm ama kioxia kalitesini bilmiyorum okuduğum ve yaşanan şeylere bakınca sadece kalitesiz diye biliyorum şahsen kendi düşüncem.kc3000
Fiyatlarda tercihleri etkileyebiliyor. Uğur hoca önerdiyse bir bildiği vardır. O zaman KC3000 daha ucuzsa alın demiş olabilir. Samsung adı olduğundan dolayı herkes öneriyor orası da var. 980 Pro kötü değil ama dediğim gibi fiyatlar tercihleri etkiler.Zamanında ben ilk kez kasa toplayacakken başlık açmıştım Uğur hoca ssd ye kc3000 yazmıştı. Ben de demiştim samsung 980 pro alsam nasıl olur. O dedi ki sırf adı var diye almaya karşıyım ben. Bugün de başka bi yerde 980 pronun kronik sorunlu olduğunu okudum yalan mı gerçek mi bilemem. Millet fanboyluk mu yapıyor trollüğüne mi yazıyor belli olmaz. Ben hiç düşünmeden 980 pro çekerdim de geçen de bi indirim gördüm kioxia da 1889 tl hızlar efsane. Kafam karışık.
Aynen fiyattan demiş olabilir çünkü ben ona sorduğumda kc3000 2500 tl mi neydi 980 pronun 500 gb ı 1900 dü. Belki ondan demiştirFiyatlarda tercihleri etkileyebiliyor. Uğur hoca önerdiyse bir bildiği vardır. O zaman KC3000 daha ucuzsa alın demiş olabilir. Samsung adı olduğundan dolayı herkes öneriyor orası da var. 980 Pro kötü değil ama dediğim gibi fiyatlar tercihleri etkiler.
Şuan da arada çok fark yok. KC3000 Yazma değerlerinde 980 PRO ya göre biraz daha önde gözüküyor.Aynen fiyattan demiş olabilir çünkü ben ona sorduğumda kc3000 2500 tl mi neydi 980 pronun 500 gb ı 1900 dü. Belki ondan demiştir