- Tepki
- 40
Hocam haftalardır kargo iadeleriyle uğraşıyorum sıkıntısız çalışmazsa iade etmek istemiyorum ürünü windows kurunca test falan yapamaz mıyız?Bence iade edin riske girmeyin.
Uzun vadede sıkıntı çıkartabilir. Eğim bana fazla geldi. Yonga bağlantıları çok esnemiş gibi duruyor. Birde bu nasıl kargo şirketidir yahu bir M.2 diski nasıl bu hale sokabiliyorlar anlamış değilim. Bu durumu ürünü aldığınız firmaya bildirdiniz değil mi?Hocam haftalardır kargo iadeleriyle uğraşıyorum sıkıntısız çalışmazsa iade etmek istemiyorum ürünü windows kurunca test falan yapamaz mıyız?
Bildirdim evet. kargo Yurtiçi.Uzun vadede sıkıntı çıkartabilir. Eğim bana fazla geldi. Yonga bağlantıları çok esnemiş gibi duruyor. Birde bu nasıl kargo şirketidir yahu bir M.2 diski nasıl bu hale sokabiliyorlar anlamış değilim. Bu durumu ürünü aldığınız firmaya bildirdiniz değil mi?
Hocam boşta 42 yükte 60 derece oldu ssd.Uzun vadede sıkıntı çıkartabilir. Eğim bana fazla geldi. Yonga bağlantıları çok esnemiş gibi duruyor. Birde bu nasıl kargo şirketidir yahu bir M.2 diski nasıl bu hale sokabiliyorlar anlamış değilim. Bu durumu ürünü aldığınız firmaya bildirdiniz değil mi?
Aradım iade talebi oluşturdum dönüş yapmalarını bekliyorum.Hocam boşta 42 yükte 60 derece oldu ssd.
Aynen ürünü gönderin değişim yapacağız dediler ama araya bayram girdi bayramdan sonra yaparız dediler.60 derece çok sorun değil bu tarz bir M.2 diskte ama bence her türlü iade edilmeli. Boşa risk.
Konu aktif kalacak, gelişmeleri yazarsınız.Aynen ürünü gönderin değişim yapacağız dediler ama araya bayram girdi bayramdan sonra yaparız dediler.
Ürün şuanlık çalışıyor ama kullanmakta istemiyorum laptobumda takılıyorum, şimdi ürün onlara gidince siz bunu kullanmışsınız demesinler.