SSD Değerlerime Bakar Mısınız

erolerol387

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ssd test sonuç.PNG

Arkadaşlar sürekli mavi ekran hatası aldığım için donanımlarımı kontrol ediyorum, ssd değerlerinde herhangi bir problem görebiliyor musunuz

ssd test sonuç.PNG

Arkadaşlar sürekli mavi ekran hatası aldığım için donanımlarımı kontrol ediyorum, ssd değerlerinde herhangi bir problem görebiliyor musunuz
bendeki 512 GB lık versiyonu link olarak 1 TB olanı koymuşum yanlışlıkla

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,366
Fabrika çıkışlı olarak okuma - yazma değerlerinden daha iyi değerler almışsınız. Bir problem görünmüyor SSD'de. Bu durum oldukça normal. Vaat edilen hızlandırdan daha fazla hız alınamaz diye bir kaide yok tabii ki.

EK: Mavi ekran aldığınızda altta hata kodu yazar. Onu araştırırsanız daha doğru bir yol olur.

KS

erolerol387

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Fabrika çıkışlı olarak okuma - yazma değerlerinden daha iyi değerler almışsınız. Bir problem görünmüyor SSD'de. Bu durum oldukça normal. Vaat edilen hızlandırdan daha fazla hız alınamaz diye bir kaide yok tabii ki.

EK: Mavi ekran aldığınızda altta hata kodu yazar. Onu araştırırsanız daha doğru bir yol olur.
Hocam çok teşekkür ederim öncelikle cevabınız için. Evet altta hata kodu oluyor onlara da bakıyorum ama maalesef bu hata kodlarının bir değil birden fazla sebebi olabiliyor araştırdığım kadarıyla ve maalesef mavi ekran aldığım zaman yükleme ekranı yüzde 0 da kalıyor bu da minidump dosyasının oluşmamasına neden oluyor. En son memtest86yı açıp ramleri test ettim(hiçbir hata almadan başarıyla geçti yaklaşık 2.30 saat sürdü) ve ardından bilgisayara format attım. bilgisayar özellikle opera gx e bakarken ve kardeşim roblox oynarken mavi ekran veriyordu, format attıktan sonra opera kurunca gene birkaç defa mavi ekran verdi ancak ne zaman ki programı kaldırıp chrome u kullandım bu sefer sadece 1 tane aldım. Bakalım gene araştırmaya devam ediyorum işlemcisi normalden bir tık sıcak çalışıyor ama o da mavi ekrana sebep olur mu bilmiyorum aklıma çok bir şey gelmiyor

whea uncorrectable error
critical procces died
kernel data inpage error
unexpected store exception

özellikle ilk iki kodu çok fazla aldım sonuncuyu 1 defa aldım diğerini de 2 3 defa falan almışımdır

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri