SSD KORUMA ?

Murat Arslan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Herkese kolay gelsin.Öncelikle yeni bilgisayar alalı 4 ay oldu gayet memnundum fakat elektrik gidip gelmeye başladı.(Elektrik yapılandırma çalışmasından dolayı) Bundan dolayı ssd bozulmuş,bilgisayar çalışıyor fakat geç açılma oyunlarda droplar vs. Ssd değiştiricem 3,4 gün sonra ,fakat yenisini korumak için ne yapmalıyım ?(Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler)

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Murat Arslan' Alıntı:
Herkese kolay gelsin.Öncelikle yeni bilgisayar alalı 4 ay oldu gayet memnundum fakat elektrik gidip gelmeye başladı.(Elektrik yapılandırma çalışmasından dolayı) Bundan dolayı ssd bozulmuş,bilgisayar çalışıyor fakat geç açılma oyunlarda droplar vs. Ssd değiştiricem 3,4 gün sonra ,fakat yenisini korumak için ne yapmalıyım ?(Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler)

Sadece kaliteli bir PSU ile bu sorun hakkında bir önlem alabilirsiniz ancak %100 çözüm değil sadece daha fazla korumanız olur daha az risk olur. Başka bir çözüm ise UPS alacaksınız kısa süreli sistemi sizin kapatmanıza yetecek süreyi verecek bir UPS sizin işinizi daha fazla görecektir.

PSU için FPS markası bu konuda çok gelişmiş bir markadır. Hydro serisi 160V ile 280V arası tüm gerilimleri ve ani kesintiler gibi her tür olaya karşın koruma destekli ürünlerdir.

FSP Hydro 600W - 422,17 TL

FSP Hydro 700W - 473,54 TL

UPS için aşağıdaki ürün işinizi fazlasıyla görür.

FSP FP1000 1000 Va Line Interactive - 457,45 TL

Ben olsam UPS alırdım daha doğru bir tercih olur sizin durumunuz için.

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
Maalesef PSU tek başına yeterli bir çözüm olmayacaktır. Ama Uğur'un da dediği gibi bir önlem olmuş olur. SSD için bütçeniz nedir ?

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri