SSD önerisi

yemrebkdas

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
500gb veya 1tb ssd alacağım. bütçem pcie 4.0 destekli ssdlere yetmiyor, maks 1500 civarı verebilirim. 500gb 970 evo veya 970 evo plus tarzı nasıl olur? veya benzer okuma yazma hızlarında 1tb ssd varsa kaliteli önerirseniz çok sevinirim

wappeN

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
45
F/P ürün olarak kesinlikle WD SN570 500 GB Blue önerebilirim o fiyat bandında maalesef daha iyi bir SSD yok. 970 EVO veya Plus modeli konusuna gelirsek samsung almak istiyorsanız eğer bütçe arttırmanızı tavsiye ederim arttırmazsanız eğer bilin ki samsung sadece marka adı olduğu için bu kadar pahalı o yüzden bir SSD'ye o kadar fazla para vermeye gerek yok.

KS

yemrebkdas

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
F/P ürün olarak kesinlikle WD SN570 500 GB Blue önerebilirim o fiyat bandında maalesef daha iyi bir SSD yok. 970 EVO veya Plus modeli konusuna gelirsek samsung almak istiyorsanız eğer bütçe arttırmanızı tavsiye ederim arttırmazsanız eğer bilin ki samsung sadece marka adı olduğu için bu kadar pahalı o yüzden bir SSD'ye o kadar fazla para vermeye gerek yok.
wd sn570 blue 1tb modeli 3500 3000 alabiliyorum. onerdiginiz bir model dimi?

wappeN

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
45
wd sn570 blue 1tb modeli 3500 3000 alabiliyorum. onerdiginiz bir model dimi?
Evet önerdiğim bir model okuma yazma hızları olarak ve uzun ömürlü olması bu fiyat bandında onu en iyisi yapıyor ayrıca programlar da yazan değerlerden daha fazla değer aldığını söyleyen kullanıpta tecrübe eden arkadaşlar da var farklı forum platformların da.

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Ben o modelde Dram yok diye biliyorum. Bence PNY CS3030 alın.

wappeN

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
45
Ben o modelde Dram yok diye biliyorum. Bence PNY CS3030 alın.
Bu fiyat bütçesinde DRAM biraz gereksiz olur, DRAM yüksek kopyalama işlemlerinde çok işe yarar ancak ama kişi günlük hayatında oyun oynuyorsa dizi film izliyorsa veya normal programları indirme tarzıyla kullanacaksa WD SN570 F/P olarak uzun ömürlü olması ve vaad ettiği hızlarında üstünde olması nedeniyle tercih sebebi olabilir.

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Bu fiyat bütçesinde DRAM biraz gereksiz olur, DRAM yüksek kopyalama işlemlerinde çok işe yarar ancak ama kişi günlük hayatında oyun oynuyorsa dizi film izliyorsa veya normal programları indirme tarzıyla kullanacaksa WD SN570 F/P olarak uzun ömürlü olması ve vaad ettiği hızlarında üstünde olması nedeniyle tercih sebebi olabilir.
Dram kötü bir şey değil ki gereksiz olsun. Alabiliyorken yüksek bir parça almak daha mantıklı. WD kötü demiyorum ama CS3030 daha kaliteli sonuçta.

wappeN

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
45
Dram kötü bir şey değil ki gereksiz olsun. Alabiliyorken yüksek bir parça almak daha mantıklı. WD kötü demiyorum ama CS3030 daha kaliteli sonuçta.
Neye göre kaliteli anlamadım ama neyse dostumuz bu karşılaştırmaya ve yazılanlara bakarak bir karar versin ona göre alsın diyelim.

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Neye göre kaliteli anlamadım ama neyse dostumuz bu karşılaştırmaya ve yazılanlara bakarak bir karar versin ona göre alsın diyelim.
Dram var , daha çok öneriliyor çünkü marka model kalitesi var. Dram den sonra başka bir özelliğe gerek kaldığını düşünmüyorum.

MirvaLe

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
131

bu konu yardımcı olucaktır

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri