SSD Sıcaklığı

GodsWhip

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba 5 gün önce bir sistem aldım ve daha yeni yeni bazı konularda test etmeye başladım. Dikkatimi çeken bir konu oldu ve yardımınızı istiyorum. SSD ısısı yüksek boş yükteyken 51 derece gösteriyor ve yük altındayken 78 dereceleri gördüm. Bazı yabancı forumlarda araştırma yaptığımda Yüksek okuma yazma oldugu için normal olduğunu soylenıyor ama bilemedim. Bilgili olan bi arkadaş yardımcı olursa sevinirim. Ona göre ssd geri gönderip iade edeceğim.
NOT : SSD ekran kartı üstünde kalıyor
Lexar NQ790 model

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,956
Merhaba 5 gün önce bir sistem aldım ve daha yeni yeni bazı konularda test etmeye başladım. Dikkatimi çeken bir konu oldu ve yardımınızı istiyorum. SSD ısısı yüksek boş yükteyken 51 derece gösteriyor ve yük altındayken 78 dereceleri gördüm. Bazı yabancı forumlarda araştırma yaptığımda Yüksek okuma yazma oldugu için normal olduğunu soylenıyor ama bilemedim. Bilgili olan bi arkadaş yardımcı olursa sevinirim. Ona göre ssd geri gönderip iade edeceğim.
NOT : SSD ekran kartı üstünde kalıyor
Lexar NQ790 model
o sıcaklıklar normal bir problem teşkil etmez

ArdaCmrc

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
selamun aleykum leptobumda kıoxıa'nın 2 tane 7000 e 5000 m2 ssdsi var biri 55 derece diğeri ise 65 derecelere çıkıyor boştayken sizce normalmidir?

Ekli dosyalar

• Ekran görüntüsü 2025-01-07 163700.png
    Ekran görüntüsü 2025-01-07 163700.png
    2 KB · Görüntüleme: 7

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri