SSD takamıyorum ACİL

Streaker

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
127
arkadaşlar selam. Samsung 870 evo aldım fakat elimde dik yuvaya oturtmak için küçük vidaları takacak bir tornavida yok. ne yapmalıyım yardım eder misiniz?
öncelikle youtube dan kablo toplamanın nasıl yapılacağını gösteren videolara bakın sonrasında da ssd yi hdd yerine koyun ve kablolarınızı toplayın

Fenomend

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
518
Merhaba elinizde ki kasa Corsair ve fotografta işaretlediğim yerdeki aparat 3,5 inç disk yuvaları ise ve kullanmıyorsanız vidalı olması lazım bende ki farklı model ama sistem aynı olmalı orada ki 3,5 inç yuvayı sökün çıkarıp saklarsınız ve o alan boşalacağı için kablolarınız rahat eder ve o kısma girer kapak rahat kapanır.

Ekli dosyalar

• IMG_20221125_181828.jpg
    IMG_20221125_181828.jpg
    1.8 MB · Görüntüleme: 4

Fenomend

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
518
Merhaba elinizde ki kasa Corsair ve fotografta işaretlediğim yerdeki aparat 3,5 inç disk yuvaları ise ve kullanmıyorsanız vidalı olması lazım bende ki farklı model ama sistem aynı olmalı orada ki 3,5 inç yuvayı sökün çıkarıp saklarsınız ve o alan boşalacağı için kablolarınız rahat eder ve o kısma girer kapak rahat kapanır.
Dediğim gibiymiş şu an 3,5 hdd kullanmıyorsunuz foto daki gibi 1. alanda bir vida ve 2. alanın gösterdiğim yerin kasanın alt kısmında 4 vida var sökün o yuvayı ve kablolarınızı oraya güzelce alın sorununuz çözülür temiz iş 5 dakika sürmez.

Ekli dosyalar

• CC-8900318-600x600.png
    CC-8900318-600x600.png
    286.3 KB · Görüntüleme: 3
KS

umeris

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
165
hocam kablolar yine olduğu gibi ilk kapağı çıkardığım gbi duruyor tek sorun psudan anakarta gelen kalın boru gibi olan kablo. o kablo pcyi ilk aldığımdan beri orda duruyor fakat niyeyse şimdi asla ama asla kapanmıyor kapak. hiç ellemedim oraya halbuki

Dediğim gibiymiş şu an 3,5 hdd kullanmıyorsunuz foto daki gibi 1. alanda bir vida ve 2. alanın gösterdiğim yerin kasanın alt kısmında 4 vida var sökün o yuvayı ve kablolarınızı oraya güzelce alın sorununuz çözülür temiz iş 5 dakika sürmez.
bunları çıkartsam bile kapanmayacak çünkü ince kablolardan dolayı sorunum yok

Fenomend

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
518
hocam kablolar yine olduğu gibi ilk kapağı çıkardığım gbi duruyor tek sorun psudan anakarta gelen kalın boru gibi olan kablo. o kablo pcyi ilk aldığımdan beri orda duruyor fakat niyeyse şimdi asla ama asla kapanmıyor kapak. hiç ellemedim oraya halbuki

bunları çıkartsam bile kapanmayacak çünkü ince kablolardan dolayı sorunum yok
Aslında çok güzel kablolarım da işte belki siz kablolamayı iyi yapamıyorsunuz size alternatif o bölmeyi sökün ekran kartını da 1. kısım yerine 2. kısımdan geçirin istemezseniz hdd yuvasını gösterdiğim çizgi çektiğim ok yönünden hem ekran kartı hem de 24 pini geçirin sorun yine çözülür.

Ekli dosyalar

• IMG_20221125_181828.jpg
    IMG_20221125_181828.jpg
    1.9 MB · Görüntüleme: 2
KS

umeris

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
165
Aslında çok güzel kablolarım da işte belki siz kablolamayı iyi yapamıyorsunuz size alternatif o bölmeyi sökün ekran kartını da 1. kısım yerine 2. kısımdan geçirin istemezseniz hdd yuvasını gösterdiğim çizgi çektiğim ok yönünden hem ekran kartı hem de 24 pini geçirin sorun yine çözülür.
hocam durum şu ki kablolama hiç yapmadım zaten. sistem hazır geldiğinden beri aynıydı, sadece sata kablosu ve ssd güç kablosunu taktım, ssdyi yuvasına koydum o kadar. büyük ihtimal ilk yapılırken bir taktikle ayarkadılar

Fenomend

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
518
hocam durum şu ki kablolama hiç yapmadım zaten. sistem hazır geldiğinden beri aynıydı, sadece sata kablosu ve ssd güç kablosunu taktım, ssdyi yuvasına koydum o kadar. büyük ihtimal ilk yapılırken bir taktikle ayarkadılar
Tamam foto da gösterilen yerlerden yaparsanız arkadan gitmesine gerek kalmadan kasanın kapağı rahat kapanacak şekilde geçireceksinizdir.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri