SSD Takicam Sabi̇tleme Vi̇dasi Yok

okan.c

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
68
Arkadaşlar merhaba, Hazır sistem aldım 1+1 tb ssd olucaktı bazı sorunlardan dolayı 2. ssdyi takmadılar kendim takıcam. İnternetten bi video izledim ssd takmadan önce sabitleme vidası takıyor sonra ssd yi takıyor. En sonda ssd nin üzerinden bi vida atıyor ve vidayı ilk taktığı vidanın içine takıyor ve bu şekilde ssd yi sabitliyor. Benim sisteme taktıkları ssd de farklı bi aparat kullanmışlar sabitleme için resmini aşşağıya yüklüyorum plastik siyah bişey. Ben şimdi kendi takacağım ssd yi nasıl sabitleyebilirim ? Yedek birkaç vida falan çıktı ama onlarda normal vida veya kasanın elle açmak için olan vidalarından.

Ekli dosyalar

• 97a2c2e1-edb6-45ee-8833-a8841c954f2c.jpg
    97a2c2e1-edb6-45ee-8833-a8841c954f2c.jpg
    374 KB · Görüntüleme: 19
  • d9d33b49-f73a-4875-926c-1f578568e6c0.jpg
    d9d33b49-f73a-4875-926c-1f578568e6c0.jpg
    411.3 KB · Görüntüleme: 19

fastdriver3459

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
260
Arkadaşlar merhaba, Hazır sistem aldım 1+1 tb ssd olucaktı bazı sorunlardan dolayı 2. ssdyi takmadılar kendim takıcam. İnternetten bi video izledim ssd takmadan önce sabitleme vidası takıyor sonra ssd yi takıyor. En sonda ssd nin üzerinden bi vida atıyor ve vidayı ilk taktığı vidanın içine takıyor ve bu şekilde ssd yi sabitliyor. Benim sisteme taktıkları ssd de farklı bi aparat kullanmışlar sabitleme için resmini aşşağıya yüklüyorum plastik siyah bişey. Ben şimdi kendi takacağım ssd yi nasıl sabitleyebilirim ? Yedek birkaç vida falan çıktı ama onlarda normal vida veya kasanın elle açmak için olan vidalarından.
Anakart yükseltme vidalari olması lazım kasaya takılı o varsa anakart tabanında takılı ise ona direk vida ile sabitleyebilirsin

KS

okan.c

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
68
Anakart yükseltme vidalari olması lazım kasaya takılı o varsa anakart tabanında takılı ise ona direk vida ile sabitleyebilirsin
Hocam yedek birkaç vida vardı sistemle birlikte gelen ama içine vida geçebilicek bir vida göremedim. Zaten adamlar kendileride plastik bir aparak kullanmışlar sabitleme için.

Bilgisayarcılara falan gitsem onlarda bulunurmu acaba ?

Mehmet Erdoğan

Administrator
Admin
Tepki
796
anakart kutusundan veya kasanın kutusundan arkasında filan çıkmadı yükseltme vidası

bilgisayarcıda bulunur ama alıcaksanız o plastikten alın çok daha rahat takması sökmesi filan

fastdriver3459

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
260
Hocam yedek birkaç vida vardı sistemle birlikte gelen ama içine vida geçebilicek bir vida göremedim. Zaten adamlar kendileride plastik bir aparak kullanmışlar sabitleme için.

Bilgisayarcılara falan gitsem onlarda bulunurmu acaba ?
Yükseltme vidası anakartin kutusunda yok ise gidin bir bilgisayarcidan isteyin bitane para bile almazlar veya diğer klips tarzı aparatta olabilir

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri