SSD tavsiye eder misiniz?

Burak Gürleyen

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhabalar, 
[font=Roboto, Arial, sans-serif]ASUS X541UV CORE İ5 6200U 2.3GHZ-4GB RAM-500GB HDD-2GB-15.6"W10 NOTEBOOK[/font]

modeli olan bilgisayarım çok yavaşladı yaklaşık 4 yıldır oyun araştırma dizi film için kullanıyordum son 3 aydır iş için kullanmaya başladım. bütçem 300-400 arası, verdiğim paraya değecek yıllarca götürecek birşey lazım, malum şu zamanda herşeye zam geldi tekrar tekrar birşeylere para vermek istemiyorum. Şimdiden teşekkür derim tavsiyeleriniz için

ygtdmrzz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Burak Gürleyen' Alıntı:
Merhabalar, 
[font=Roboto, Arial, sans-serif]ASUS X541UV CORE İ5 6200U 2.3GHZ-4GB RAM-500GB HDD-2GB-15.6"W10 NOTEBOOK[/font]

modeli olan bilgisayarım çok yavaşladı yaklaşık 4 yıldır oyun araştırma dizi film için kullanıyordum son 3 aydır iş için kullanmaya başladım. bütçem 300-400 arası, verdiğim paraya değecek yıllarca götürecek birşey lazım, malum şu zamanda herşeye zam geldi tekrar tekrar birşeylere para vermek istemiyorum. Şimdiden teşekkür derim tavsiyeleriniz için

Hocam program ve oyunları ssd'ye kurmak büyük fark yaratır mı yoksa 250 gb ssd alıp windows ve belki 1-2 program yada oyun kurup kalanları hdd'ye kurmakta yeterli hızda olur mu windows'u ssd'ye kurduktan sonra ?

Bir de marka olarak tercih etme diyeceğiniz ssd var mıdır ?

KS

Burak Gürleyen

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ygtdmrzz' Alıntı:
Burak Gürleyen' Alıntı:
Merhabalar, 

Hocam program ve oyunları ssd'ye kurmak büyük fark yaratır mı yoksa 250 gb ssd alıp windows ve belki 1-2 program yada oyun kurup kalanları hdd'ye kurmakta yeterli hızda olur mu windows'u ssd'ye kurduktan sonra ?

hocam yanlış kişiye sordun herhalde ben pek anlamıyorum. SSD taktır hızlanır dediler öyle geldim :)

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
James Donkey, Biostar, NETAC, Hi-Level, Ezcool, Apacer, Lexar, Hikvision bu markaları tercih etmeyin yeterli. SSD diskte program yükleme süreleri ve kullanımda kaydetme hızı gibi detaylar hızlanır. Ayrıca oyunların oyun için yükleme süreleri azalır SSD diskte.

Konu sahibi için yarın bakacağız . Diğer kullanıcı @ygtdmrzz için cevabımı verdim. Eğer başka sorunuz varsa @ygtdmrzz kendi konunuzu açın lütfen.

ygtdmrzz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Burak Gürleyen' Alıntı:
ygtdmrzz' Alıntı:

hocam yanlış kişiye sordun herhalde ben pek anlamıyorum. SSD taktır hızlanır dediler öyle geldim :)

Hocam yanlış alıntılamışım kusura bakma   :)

ugur.gozaydin' Alıntı:
James Donkey, Biostar, NETAC, Hi-Level, Ezcool, Apacer, Lexar, Hikvision bu markaları tercih etmeyin yeterli. SSD diskte program yükleme süreleri ve kullanımda kaydetme hızı gibi detaylar hızlanır. Ayrıca oyunların oyun için yükleme süreleri azalır SSD diskte.

Konu sahibi için yarın bakacağız . Diğer kullanıcı @ygtdmrzz için cevabımı verdim. Eğer başka sorunuz varsa @ygtdmrzz kendi konunuzu açın lütfen.

Hocam kusura bakmayın konu ssd ve güncel olduğu için cevabın arkadaşa da faydası dokunur belki diye düşündüğümden yeni başlık açmadım başka sorum yok şu anlık zaten , yarın modellere baktıktan sonra kararsızlık yaşarsam yeni başlık altında belirtirim   :)

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Sorun yok sadece 2 kişiye aynı konudan cevap vermek pek doğru bir yol olmaz karışıyor sonra ki ben sizi konu sahibi sandım önce sonra uyandım olaya. Sorun yok yarın tekrar konu açabilirsiniz yada beni Facebook ugur.baki.g tan ekleyin oradan yazın problem değil.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri