ssd tavsiye ve yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hslr

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
https://www.hepsiburada.com/toshiba...5sat3-240g-p-HBV000008V6BD?magaza=Hepsiburada 
1)bu ürünü almayı düşünüyorum ama iyimidir bilemedim sizce alınır mı?
2)asrock h310m hdv anakart ile kullanılabilir mi?
3)ssd alındığında herhangi bir işlem yapılması gerekiyor mu yoksa direkt windows kurulumuna geçebiliyor muyuz?
4)kasamda dvd writer yok flashdan nasıl windows kurabilirim?
değerli forum sakinleri yukarıda belirttiğim ssd ile ilgili bir takım aklıma takılan sorular için yardımcı olursanız sevinirim.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Piyasadaki en iyi SSD 'lerden birisidir özellikle TOSHIBA 'nın bu serisi gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz. Anakartınızda uyum sorunu yok ve SSD 'yi direkt PC 'ye takıp Format işlemini gerçekleştirebilirsiniz. USB ile Windows kurulumu için Kurlum Video Anlatım Serisi adlı bu bağlantıya tıklayabilirsin 7 aşamada tüm işlemleri anlatmış arkadaş.

Piyasadaki en iyi Sata SSD şuan SAMSUNG serileri ve bu TOSHIBA TR200 çok yakın SAMSUNG 'a ömür ve performans olarak. Ama illada en iyisini almak istersen biraz daha uzun ömürlü olsun dersen Samsung 860 Evo 250GB 550MB-520MB/s Sata3 SSD - MZ-76E250BW - 384,66 TL bu ürünü alabilirsin. 2.15 kat daha uzun ömür sunmuş SAMSUNG Yazma ömrü olarak 150 TB garanti vermiş ve TOSHIBA 60 TB demiş. SAMSUNG 'a daha yakın bir SSD istersen SanDisk Ultra II 240GB 550MB-500MB/s Sata 3 SSD (SDSSDHII-240G-G25) - 386,07 TL bu SanDisk 'i tercih edebilirsin ancak fiyatı SAMSUNG ile aynı olduğu için SAMSUNG 'u tercih etmenden yanayım 100 TB ömür sonmuş SanDisk bu modelde.

KS

hslr

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
teşekkürler yardım için toshibayı alacağım 380 bütçeyi aşıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri