SSD tavsiyesi

Nebican Edi

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba James donkey 240 GB SSD sini kullanıyorum 7 aydır, hiçbir sorun sorun çıkartmadı oyunlarda takılma donma vb, PC de depolama yetersiz olduğundan 480 GB lık bir SSD düşünüyorum tercihimi yeniden James donkey den yana kullanmak istiyorum ancak diğer forumlarda hiç tavsiye edilmiyor düşük hız sorunu gibi. Adata öneriyorlar o markadada sorun yaşayan var hiç yok değil, sizce ne yapmalıyım ?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Adata firması Samsung, Micron vs. gibi bir yarı iletken firmasıdır o kadar büyük değil ama yarı iletken üretimi yapabilen nadir firmalardan birisi yani kaliteli bir firma. James Donkey ürünlerinin tavsiye edilmemesi iç bileşenlerinin bellek modülleri kontrolcüleri hangi firmaya ait belli değil bundan dolayı güvenilmilyor ve tavsiye edilmiyor. Adata firmasında SATA SU650 serisinden bir model alabilirsiniz. Yada Gigabyte ifrmasının SATA SSD 'lerini alabilirsiniz bu diskler performans ve uzun ömür açısında kaliteli ürünlerdir.

KS

Nebican Edi

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Forumlar da gezdiğimde Adata SU650 den problem yaşayan çok fazla, ancak James donkey de laptoplarda uyum sorunu yaşayan insanları görüyorum hep. Kafam karıştı baya.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Ben 2 yıldır çok insana aldırdım bu ssd modelini ve sorun yaşayan hiç çıkmadı karşıma ve duymadım sorun yaşayan nerelere baktınız bilmiyorum ama Adata/XPG firması en az Samsung firması kadar güvenebileceğiniz bir firma. Yorumları yapan kişileri bilmem neye göre yorum yapıyorlar ama ben tavsiye ediyorum. James Donkey gibi ne idüğü belirsiz bir iç yapıya sahip ürünü almaktansan daha kaliteli kendi teknolojilerine geliştiren bir firmayı tercih etmek daha mantıklı bir karar olur sordunuz cevapladım. Karar aşaması size kalmış bir durum.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri