Ssd

armaged01

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4
Hocam laptop da Harddisk yerine Ssd takmak istiyorum ama boyutu ne olmalidir 250 GB önerdiğiniz Ssd var mı teşekkürler

KS

armaged01

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4
Hocam teşekkür ediyorum pc oyuna tıklayınca mavi ekran veriyor arkadaşın pc si format attı kac sefer yine aynı ben hdd den olduğunu düşündüğüm için Ssd tavsiyesi istedim acaba sorun hdd demi

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Mavi ekran hataları çok parçadan olabilir en temel sıkıntı 2 bileşen ve Windows kaynaklıdır. 1. olan parça RAM 'dir. RAM 'leri söküp uçlarını silgi ile silip diş fırçası gibi sert uçlu bir fırça ile temizlemek lazım ve soketin içinde toz vs. olmamalı bu şekilde tekrar test edilmeli eğer RAM 'de arıza yoksa ve sorun RAM ise böyle çözülür. 2. olasılık HDD 'dir. BAD SECTOR varsa diskte ondan dolayı olabilir. HDD Tune indirip HDD 'de BAD SECTOR ve Disk sağlığı taraması yapılmalı eğer sorun HDD ise bu taramalardan çıkan sonuçlar bunu gösterir. Son olasılık Windows 'un kendisinden kaynaklı olabilir buda Windows 'daki herhangi bir bileşenin yazılımında veya direkt Windows 'un kendisindeki dosylardaki eksik, virüs vs. gibi şerlerden Mavi Ekran hatası alınabilir. İlk anlattıklarım ve işe yaramaz ise Format işlemini deneyip öyle masraf yapmalısınız bence.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri