Ssd'ye Windows kurulum

Ahmet Kuşlu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Bilgisayarım'da 24 gb ssd 750gb hdd var. Ben windows'u ssd'ye kurup, yükleyeceğim uygulamaları da hdd'ye kurmak istiyorum. Böyle birşey mümkün mü?

E

expert

Guest
Evet yükleme yaptığınız programların kurulacağı yeri ayarlarsiniz yüklerken tamamdır

KS

Ahmet Kuşlu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Bunu nasıl yapicam peki? Biliyorsanız anlatır mısın?

Bir de ben kurulum yaparken otomatik olarak hdd'ye kurmasını istiyorum

WalterHolk

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
17
windows 10 da katdedilecek yer diye bir bölüm var ayarlarında oradan secersiniz ancak her yüklemenizde yükleme yerini kontrol edin.

KS

Ahmet Kuşlu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
O sitede yazanları harfi harfine uyguladım ancak hata aldım mecburen windowsu tekrar hdd'ye kurdum ama şimdi de çok yavaşladı bilgisayar. Ssd boyutu küçük olduğu için de uygulamaları mecburen hdd'ye kurmam gerekecek. İnternette de bu site haricinde bi kaynak bulamadım sizin bir fikriniz vardır diye konu açtım.. :s :s

InFlames

Cezalı Üye
Cezalı Üye
Tepki
1
Ahmet Kuşlu' Alıntı:
Bilgisayarım'da 24 gb ssd 750gb hdd var. Ben windows'u ssd'ye kurup, yükleyeceğim uygulamaları da hdd'ye kurmak istiyorum. Böyle birşey mümkün mü?

system3276' Alıntı:
Evet yükleme yaptığınız programların kurulacağı yeri ayarlarsiniz yüklerken tamamdır
System3276 nın dediği gibi mümkün benim bilgisayarım öyle zaten 120gb ssd var 500gb harddisk

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri